Ja napreduje. Sem jih že kar nekaj pregledala, peljala... Eno skoraj kupila pa so mi jo pred nosom prodali.
Najdla sem eno popolno, vendar lastnik nima servisne knjige, ob pritisku na plin se zelo sliši zvok turbine, kar pri 80.000km nebi smelo biti. Drugače je pa popolna z opremo in drugače tudi lepo ohranjena (uvoz Belgija).
Alf je kar nekaj, ki bi jih bila pripravljena kupiti vendar imajo vse bež notranjost, kar me odvrača od nakupa!
Tako da še vedno čakam na pravo...
Mogoče poznate koga, ki jih uvaža iz Italije? Baje je malo čez mejo ena velika AH ki je zelo dobro založena z AR159..
PAZI to je 136 KM varijanta, ni 16V
samo za opombo, saj če te ne moti je OK
čudi me tudi da je 1 lastnik, glede na to da 136 KM niso prodajali v SLO...
Alfa je 136KM in je 16V. In je uvožena iz Belgije...
Sem jo peljala in presenetjivo zelo fajn potegne v primerjavi z 150 in 200KM..
In kaj naj bi bilo narobe z 136KM, da jo vsi nekako odsvetujete...?
136KM je samo "detunana" 16V JTDm mašina. Vse isto, samo moč je različna, mislim da celo max navor je enak... Je pa detunana zato ker imajo belgijci ene anti-diesel zakone...
Če ti ne gre za tistih 10 konj, se zaka mašina še splača, saj privarčuješ vsako leto za en zavarovalni razred pri registraciji
Master uni tvoj taprvi nima servisne knjižice... lastnik pa je nek čudn.., turbinca se zelo čuje, tako da ta odpade..
Tits za 18.250 sem govorila zz lastnikom in bi ga takoj vzela vendar ima bež notranjost, kar pa nebi imela, saj se zelo umaže, vse se pozna ... grdo ne no.. in res nebi kupovala takega avta.
Punkfan: kaj misliš s tem? Kot kaze mora biti zanimiva vsota, ker imajo tam gor 90% avtomobilov s pol motorja...
Jessyka napisal/-a:Master uni tvoj taprvi nima servisne knjižice... lastnik pa je nek čudn.., turbinca se zelo čuje, tako da ta odpade..
Tits za 18.250 sem govorila zz lastnikom in bi ga takoj vzela vendar ima bež notranjost, kar pa nebi imela, saj se zelo umaže, vse se pozna ... grdo ne no.. in res nebi kupovala takega avta.
Punkfan: kaj misliš s tem? Kot kaze mora biti zanimiva vsota, ker imajo tam gor 90% avtomobilov s pol motorja...
Hja, men se zdi bež barva v avtu zelo hvaležna kar se umazanije tiče. Edina stvar ki je problematična pri bež sedežih so nove jeans hlače ki gredo ob barvo. To je po enem letu edina pomanjkljivost ki sem jo opazil. Vendar nič česar globinsko čiščenje ne bi spravilo ven...
@Master: prva 159 je od serviserja za alfa romeo, fiat iz Novega mesta (servis Gril). Zakaj nima servisne knjižice ne vem. Najbrž kaj na temo kovačeve kobile. Je pa uvožena in jo ima sedaj cca. 1 leto. Nazadnje ko sem govoril z njim je bil zelo zadovoljen z avtom.
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding