Novi Punto!!!!

Fiat, Lancia, Ferrari, Maserati,...
Uporabniški avatar
Jan #87
Alfa Member
Alfa Member

AlfaSpider napisal/-a:punto 55 mk1 je pil okrog 6 litrov, če hočte terat avtomobile si kupite močnejše ali pa zamenjajte serviserja. ne more 55konjski hrček pit 8 litrov povprečno.
Če vrjameš al pa ne, moji mt je pil 7,5...pozimi 8. Res pa je, da so ble gor gume 185 ali pa 195...se ne spomnim več, ker je blo to že dost nazaj :doubt:
GTA power
Uporabniški avatar
Major9
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Domzale

Ja podobnost je očitna!! Sej je lep ampak jaz bom pomoje zdej kr skoz na alfah ostal!! (no do takrat dokler bodo delal lepe avtomobile!!)

Slika
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: maribor
Kontakt:

-da malo obnovim temo
-moti me izbira motorjev,1.4 77km,kaj pa močnejši :?: ,1,6, 1,8 :?:
-izbira dizlov je prav butasta,tukaj mislim na 120km in 130
-zakaj 130,še pri lancji Y so dali 150km,zakaj sami sebe tunkajo :?:
-prav zanima me razlika v ceni izmed 120 in 130km,verjetno bodo močnejšemu namenili več opreme,da dvignejo razliko v ceni
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Avant2Go

Ampak sm pr italjanih vids ljudi konstantno jokat kaj bi lahko vse bilo. Nikol zadovoljni. Cist oprani mozki propagande. Kaj mislis, da ima vsaka druga znamka tudi vse logicno? Tko so se odlocil kakor mislijo, da se bo najbolje trzilo in . Kje si ti vidu kaksnga npr. hondaša jokat da ima novi civic zacetni motor 1,4 (15 sec do sto) in 4,4 mil startno ceno, kako so lahko v hondi taki kreteni. Se ljubitelji it. ne spostujejo svoje znamke, ker prevec gledate k sosedu, namest da bi bli zadovoljni doma, k je najbolse. :D No ja slednja stvar je relativna, ampak sej veste kva mislim.
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

-novi punto mi je zanimiv in kot potencijalni kupec sem povedal kaj me moti,druge znamke poleg alfe me itak ne zanimajo
Uporabniški avatar
guma
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Kakšen teden nazaj sem ga videl v Stari Ljubljani (Avto Foto M. test), bil je petvratni in moram rečt, da se mi ful dopade. =D> Je pa avto že tako velik, da je v majhni družini lahko kot prvi avto pri hiši.

Alfafil, si potencialen kupec? 8)
Uporabniški avatar
Dejan156
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: ljubljana

Jst sm ga vidu pred cca 2 tedni v Milanu in mi je lep, tko da mislm da bi se mogu kr dobr prodajat če ne bojo previsoke cene.
CAPO
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: PTUJ
Kontakt:

alfafil napisal/-a:-novi punto mi je zanimiv in kot potencijalni kupec sem povedal kaj me moti,druge znamke poleg alfe me itak ne zanimajo
jep poleg alfe samo fiat.... =D>
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

guma napisal/-a:Kakšen teden nazaj sem ga videl v Stari Ljubljani (Avto Foto M. test), bil je petvratni in moram rečt, da se mi ful dopade. =D> Je pa avto že tako velik, da je v majhni družini lahko kot prvi avto pri hiši.

-eto,to je to,lahko je prvi avto v,bom rekel,maloštevilčni družini
-sem potencijalni kupec,kar ne pomeni da je to 100%
-razmišljam da ne bom več kupil novega avta,razen do kakih 3,5mio in ker ni novih alf za ta denar,se bom moral ozirat drugam,ali pa iskat rabljene
-in nov punto bi lahko bil kandidat,ker je malenkost manjši od 145,ki sem jo že imel (2X)
-npr. 5vratni dizel z indentničim motorjem ki ga imam zdaj v 147,no najprej se moram prepričat v živo :doubt:
-če se ne bom selil,bi to lahko uresničil čez kakšna 3 leta
Uporabniški avatar
Jonas
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

alfafil napisal/-a:
guma napisal/-a:Kakšen teden nazaj sem ga videl v Stari Ljubljani (Avto Foto M. test), bil je petvratni in moram rečt, da se mi ful dopade. =D> Je pa avto že tako velik, da je v majhni družini lahko kot prvi avto pri hiši.

-eto,to je to,lahko je prvi avto v,bom rekel,maloštevilčni družini
-sem potencijalni kupec,kar ne pomeni da je to 100%
-razmišljam da ne bom več kupil novega avta,razen do kakih 3,5mio in ker ni novih alf za ta denar,se bom moral ozirat drugam,ali pa iskat rabljene
-in nov punto bi lahko bil kandidat,ker je malenkost manjši od 145,ki sem jo že imel (2X)
-npr. 5vratni dizel z indentničim motorjem ki ga imam zdaj v 147,no najprej se moram prepričat v živo :doubt:
-če se ne bom selil,bi to lahko uresničil čez kakšna 3 leta
Zakaj pa mas namen Alfico menjat?

LP
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

-saj sem že neki to povedal
-rad bi se odselil od ženinih staršev,v tem primeru prodam avto(ker je na leasing in bi lahko postal v breme),se mi pa ne mudi,če se bodo stvari uredile,potem ni razloga za prodajo in bo v tem primeru alfa pri meni vsaj še 3 leta,potem pa bomo videli... :doubt:
Uporabniški avatar
Jonas
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

alfafil napisal/-a:-saj sem že neki to povedal
-rad bi se odselil od ženinih staršev,v tem primeru prodam avto(ker je na leasing in bi lahko postal v breme),se mi pa ne mudi,če se bodo stvari uredile,potem ni razloga za prodajo in bo v tem primeru alfa pri meni vsaj še 3 leta,potem pa bomo videli... :doubt:
aha ok :) Velik srece.

LP
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

-danes sem sedel v novem puntu,placa za to velikost je dovolj tudi zame (192cm),malo me moti ključavnica ki je zelo blizo kolenu (dolge noge pač)
-avto je srčkan,lepši kot na sliki,prvi vtisi zelo pozitivni =D>
-prtljažnik,čeprav velik kot pri moji 147 se mi zdi nekoliko ozek
-povabili so me po 12.2. na testno vožnjo z 90km JTD
Uporabniški avatar
Uroš
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Maribor-Tezno

Moram pohvalit trgovce v AC-Maribor, saj sem prejel prijazno pisno obvestilo-vabilo za novega Punteka,testne vožnje pa to.
TAKO SE DELA NA STARIH STRANKAH , čeprav še tam nisem kupil avta.
=D> =D> =D> =D> =D> :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

Koliko vabil sem pa dobil za 159 , glede na to da sem na AR že porabil kar nekaj denarja ???.... :firedevil:

...najbrž se avto tako dobro prodaja da smo stare stranke nebodigatreba :wave: Alfa !
Uroš
Uporabniški avatar
guma
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Danes sem si tudi jaz ogledal Punteka na Autocommercu. Meni se zdi prav krasen avtek. Prodaja steče 10.februarja, cena od 2.180k naprej :)
Odgovori
  • Informacija