Jaz sem dobil avto z 76k neki tazga km lansko leto, pa se mi zdi da so bli dost realni. Blanka poroči, kakšen je avto. Cena je baje zato tok ugodna, ker ga mora lastnik nujno prodat, vsaj tako sem nekje opazil.
ja sam to ni baje ista alfa, ker oni ki je napisal nujno je mel ceno 12.000 in je bil iz velenja. Ta alfa pa je res identična na pogled, vendar jo prodaja en diler iz ptuja! edina razlika ,ki sem jo opazila na obeh alfah po sliki, je ta da ona za 12.000, ki je bla kao pod nujno nima one plastike gor nalepljene za ABC hmmm
tu sta obe http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2605471&show=
hmmm mogoče pa res, no bom vidla zakaj je ni mogel prodat jutri Upam da ni v slabem stanju, ker mi je drgač res všeč pa še opreme ma dosti, pa danes ko sem jih klicala bi mi tud moj punto not vzeli v račun, i hope 4 the best
Ravno zaradi tega da se lahko stari oglasi primerjajo z novimi, bom še enkrat privlekel na dan idejo ki jo je nekdo že davno dal pred mano. Ko povprašujete ali kdo pozna avto, prilepite zraven še printscreen oglasa, da se bo tudi čez mesec ali dva še vedelo kdo je kaj prodajal.
Kaj me moti na moji Alfi?
Pravzaprav nič drugega kot zavistni pogledi lastnikov drugih znamk, ki jim je Alfa všeč, a si je ne upajo imeti.