zamenjani so zračniki in prestavna ročica s kromiranimi:

alu platišča 205/45/16:

p.s: ko se opere avto pridejo lepše slike
lp

FuManchu napisal/-a:V moji dvoletni alfistični karieri sem ugotovil, da je najpomembneje biti član AMZS (zastonj šlep)

Ne sramujem se, samo mi lepši zgleda če ni znakov, ker potem zgleda vse kot celota - no vsaj meni, ker krom napis ti kar pritegne pozornosti.....alro napisal/-a:Ozi zakaj bi ti odstranil napise ? Ker se sramuješ kaj voziš ?Pa nehajte že enkrat nabijat s tem "znižaj, zatemni šipe,....." ker to že malo preseda in bom osebno začel take poste brisat enega za drugim. Oprosti, ampak glih vsaka na novo predstavljena alfa ima enake komentarje
.
Zdaj ko sem se spovedal, pa me zanima če je to slikano mogoče na Biljenskih gričih ?
LP

ja,na biljenskih gričih k ni blo cajta it kej bol dalčalro napisal/-a:Zdaj ko sem se spovedal, pa me zanima če je to slikano mogoče na Biljenskih gričih ?
LP
nalepka je od gorica tuning kluba.87pepsi napisal/-a:Pa tisto nalepko ki jo imaš na šipi zadaj .. kaj je tisto...![]()
, včlani se ti bomo mi zrihtal nalepko
...
:

gume na slikah so marix-in niso nič vrednematej146 napisal/-a:ktere gume maš to gor, pa kak se kej odnesejo?
drgač pa lepa alfa
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta