alfa 145 1.6 16v by niko145

Slikice vaših jeklenih konjičkov
TommyGun
Alfa Junior
Alfa Junior

tako, jst samo objavljam slikce, dobrodošli predlogi, pripombe, pohvale, graje na katere bo lastnik niko145 z veseljem odgovoril :wink:

zamenjani so zračniki in prestavna ročica s kromiranimi:
Slika
Slika
alu platišča 205/45/16:
Slika
Slika
Slika
Slika

p.s: ko se opere avto pridejo lepše slike :D

lp
Uporabniški avatar
Ozi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Rivercity
Kontakt:

Barva je že prava in felgice tudi so prava colaža :P jaz bi še odstranil okvirje od tablic in prilimal tablice gor, odstranil napise 145 in 1.6TS, kakšen nastavek in znižal pa mogoče zatemnil... :mrgreen:

Veliko varnih km :D
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica/Gorenje pri Divači

Ozi zakaj bi ti odstranil napise ? Ker se sramuješ kaj voziš ? :roll: Pa nehajte že enkrat nabijat s tem "znižaj, zatemni šipe,....." ker to že malo preseda in bom osebno začel take poste brisat enega za drugim. Oprosti, ampak glih vsaka na novo predstavljena alfa ima enake komentarje :doubt: .

Zdaj ko sem se spovedal :mrgreen: , pa me zanima če je to slikano mogoče na Biljenskih gričih ?

LP
Slika
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Avant2Go

Kako pa vi odstranite te napise?
Uporabniški avatar
Dräger
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Lepa je in naj taka tudi ostane. Feltne se mi sploh dopadejo. A je ročka od 156?
L.P.
Dräger
Uporabniški avatar
H.P. BaXXter
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lj

@ dejch js sm odstranu sm fenom....sicer se pol mal vidi lepila ampak mal zapoliras in gre dol....

@drager rocka je od 145 sam novejsega letnika pomoje

drugace pa nice car....a je bla kej barvana al se vid sam od svetlobe mal drugacen odtenek?
FuManchu napisal/-a:V moji dvoletni alfistični karieri sem ugotovil, da je najpomembneje biti član AMZS (zastonj šlep :lol:)
Uporabniški avatar
Ozi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

alro napisal/-a:Ozi zakaj bi ti odstranil napise ? Ker se sramuješ kaj voziš ? :roll: Pa nehajte že enkrat nabijat s tem "znižaj, zatemni šipe,....." ker to že malo preseda in bom osebno začel take poste brisat enega za drugim. Oprosti, ampak glih vsaka na novo predstavljena alfa ima enake komentarje :doubt: .

Zdaj ko sem se spovedal :mrgreen: , pa me zanima če je to slikano mogoče na Biljenskih gričih ?

LP
Ne sramujem se, samo mi lepši zgleda če ni znakov, ker potem zgleda vse kot celota - no vsaj meni, ker krom napis ti kar pritegne pozornosti.....

Znižal bi js vse kar ma 4-kolese, ker so mi všeč nizki avti in sem mel sam tudi 145 z 15 col belimi platišči in nižano pa je (vsaj meni) sekala :P

Zatemnit sem samo predlagal, ker je ful lepa barva vozila in bi mogoče pasalo......

Kaj pa naj potem napišem? Tako kot vsak drugi...lep avto, lepa zverina,....verjetno je dal slike gor, da ljudje vidijo avto in ga komentirajo, mu predlagajo kaj izboljšati, če ga je pa slučajno dal samo zato gor, da ga vsak, ki se mu dopade, pohvali potem pa predlagam novo pravilo foruma, da ob predstavitvi avtomobila napišeš ali lahko komentiraš in izraziš kaj se tebi osebno dopade na takšnem modelu ali pa samo pohvale prosim! :mrgreen:

Vsak bi načeloma smel izrazit svoj okus, ne pa vsakič ko kdo želi dati na alfo športni filter (eh samo muka), kakšen spoiler (fuj uničil boš avto), .....a bi naj potem vse alfe bile enake? Saj zastopim, da vsak večinoma to napiše samo zato, ker se večini (tudi meni) alfa dopade takšna kot je z majhnimi spremembami, da poudariš atribute in jo narediš bolj individualno. Kaj mu bom bluzil naj celo da v spoilerje in da 17" gor, če se pa meni zdi, da to avtu ne bi pasalo.....

Drager - jaz sem mel tako ročko v 156 original

Dejch - najprej z fenom segreješ in potem jaz z "špohtlom" odstranim napis in vse ostanke lepila in potem spoliraš.... ;)
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Avant2Go

Heh kaj je pa špohtl? :)
Uporabniški avatar
Ozi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Dejch napisal/-a:Heh kaj je pa špohtl? :)
Neki takega, samo manjše - tisto, ko zraven dobiš, če kit za avto kupiš ;)

Slika

ps. če v googlu - slike - vpišeš špohtl tud najde :lol:
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Prvo jo operi ja :lol:

Drugače pa mogoče si omisli kakšen širši nastavek izpuha, je pa všečna samo platišča so mi bolj :doubt: ... Za 16ke zgledajo majhne, dizajn je pa všečen.. =D>

Pa tisto nalepko ki jo imaš na šipi zadaj .. kaj je tisto... :lol: :mrgreen: , včlani se ti bomo mi zrihtal nalepko 8) ...

Zanima me zakaj je avto zadaj seseden oz. nižji kot spredaj, al je pa samo slikano iz takega kota, ali si parkiral pod ročno :mrgreen:
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
niko145
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Goriška

ej fantje,hvala za komentarje,trenutno sm bol malo na netu.
alro napisal/-a:Zdaj ko sem se spovedal :mrgreen: , pa me zanima če je to slikano mogoče na Biljenskih gričih ?

LP
ja,na biljenskih gričih k ni blo cajta it kej bol dalč :D
87pepsi napisal/-a:Pa tisto nalepko ki jo imaš na šipi zadaj .. kaj je tisto... :lol: :mrgreen: , včlani se ti bomo mi zrihtal nalepko 8) ...
:
nalepka je od gorica tuning kluba.

Moji plani so zaenkrt zatemnit stekla,kšn auspuh k ne bi samo mukou,kromirane kljuke z notranje strani vrat,absolutno spomladi nove gume in včirej sm se grozno navdušu za xenon.na avto ne mislim vlačit en kup balasta k mi je že sam po sebi lep tak kot je.
niko145
Alfa Junior
Alfa Junior

lih eno vprašanje...kdr je mrzu motor,mi ful cajta rabi za vžgat.ko je enkrt na svoji temperaturi,ni problema.kej bi lahko blo,razn tega d kliče mehanika? :wink:
Uporabniški avatar
matej146
Alfist
Alfist

ktere gume maš to gor, pa kak se kej odnesejo?

drgač pa lepa alfa =D>
Uporabniški avatar
RpDany
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Maribor-Ruše

zelo lepa 145. mogoce se temnit stekla.
niko145
Alfa Junior
Alfa Junior

matej146 napisal/-a:ktere gume maš to gor, pa kak se kej odnesejo?

drgač pa lepa alfa =D>
gume na slikah so marix-in niso nič vredne :)
imam pa že v garaži malo rabljene dunlop ki čakajo samo še na montažo.
Odgovori
  • Informacija