Kakorkoli že, doma je pristal Kawasaki ER-6n. Letnik 2007, 73KM, srebrno rdeča kombinacija, ki je v torek, 1.aprila, nekako ob tem času, ko se je v Kranju zgodila medijsko spremljana motoristična nesreča, prevozil 4000ti kilometer.

Jap. In njem se neprestano vrti moja slikaCrazy Alfista napisal/-a:lep motorcek![]()
zadej na tablici imas lcd?![]()
Verjemi mi da sem. Si ga zelo želim. Čeprav marsikomu najnovejši monster ni preveč všeč, je meni pisan na kožo. Ravno pravšnja kombinacija stare klasike in nove japonske futoristike. Ampak Duče, mi deluje nekako bolj eksotičen. Domnevam, da je že samo osnovno vzdrževanje precej dražje od Kawe.Alfa Dog napisal/-a:Ma na kakega Ducatija pa nisi pomislil, a?![]()
Sicer pa čestitke ob nakupu in mnogo varnih kilometrov!
Lolalfafil napisal/-a:-6 slik in samo dve pozi,nimaš talenta![]()
-pa si moral rajcat s tem,vsako sezono me mika,pa so vedno pomembnejše stvari
Umiram od smeha. Ples je nepozaben.
Ne čisto drug konec. To je bilo v vhodu v Kranj, če prihajaš iz smeri Šenčurja. Ni bilo sicer na tej cesti je bilo pa za pljunek stran in če si se peljal iz Šenčurja si lahko lepo videl nesrečo. V tistem trenutku sem se sicer vozil po ljubljanskem koncu. Pri bavarcu sem celo srečal zelo lepo 156 GTA sive barve z Tomason platišči. Nesreča se je pa zgodila ne povsem pregledni ravnini in razlog zanjo je v prvi vrsti neizkušenost (norost), kar je posledično vodilo v pretiravanje s hitrostjo (do mesta trka so namerili zavorno pot preko 50. Motorist rabi cca 40m da se ustavi pri hitrosti 100 km/h. Odvisno od številnih dejavnikov.) in pa nerodno reagiranje možakarja v avtomobilu, ki je po vsej verjetnosti zelo slabo precenil hitrost bližajočega se izstrelka. Žalostno.stuhec napisal/-a:lepe kilometre
to v KR je bilo nekaj poleg strašišča, al
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov