Alfasud

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
Uporabniški avatar
uLtRa
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

U nedeljo se s Klemnom peljeva skoz Sevnico in tko furam pa dohitim avto za katerega se je izkazal, da je stara alfa Alfasud. prou debelo sm gledala d se to se voz po cestah:P pa znakc je biu tut zanimiw ker je bil se en prejsnji model.

evo se ena slikca kaka je ta alfica:

Slika

Slika

LP
Slika
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

To je pa res redkost na cesti. V kakem stanju pa je bla? Jest vem za ene 10 sudk sam so vse gnile.
MG
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

ma ti si gnil med prsti!

sam to me pa najbol razpidi. nikol se ne mores razpizdit nad admina zakaj je zaklenu topic :lol:

no zdj sm se razpizdu, pa te posiljam v razlicne kraje, se za nazaj ko se nism mogu :D
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Si spet fižol jedu pa te napenja? :lol: :lol: :mrgreen:
Uporabniški avatar
Turtle
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GT
Kraj: Bilo kuda kiki svuda

MG napisal/-a:ma ti si gnil med prsti!

sam to me pa najbol razpidi. nikol se ne mores razpizdit nad admina zakaj je zaklenu topic :lol:

no zdj sm se razpizdu, pa te posiljam v razlicne kraje, se za nazaj ko se nism mogu :D
Drzi se teme pa ne klobasaj!!

Poznam jes samo eno Suko ko je kokr tok vredi....ena vijolcna je. Drgac ma pa tale nemske tablce....al to ni ta k si jo vidu
Uporabniški avatar
uLtRa
Alfist
Alfist
Kontakt:

Ne ne, js sm vidla eno tako sivo pa bl razmajana mi je zgledala sam voz pa se! (en stari jo fura, pa za moje pojme mu bl dol visi kaj fura). drgac pa ta k je na slikcah je kr ena sam tko...kot primer ane. Sej fora je itak d nism doug vozila za njo, pa se to sm jo vidla sam u rit, ker je pol pred mano zavila u drugo smer kokr jst.
Slika
z[G]agec
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Lj-Črnuče

srebrna je bla ! :P

za starost avta se je men zdela prov lepo ohranjena alfica...
Slika
Uporabniški avatar
Jakap80
Alfist
Alfist

Ni mi jasn zakwa was use rajcajo stari avtomobili ... pa prow kr neki so ... stupid ...
Alfa Romeo 155 1.8 TS
Uporabniški avatar
uLtRa
Alfist
Alfist
Kontakt:

Jakap80 napisal/-a:Ni mi jasn zakwa was use rajcajo stari avtomobili ... pa prow kr neki so ... stupid ...
pa kdo prav d nas rajcajo? :P js sam povem kar vidm ker sm mam u glavi vgrajen radar na alfe...je pa res d je pac vecje navdusenje vidt eno staro k se ne voz vec tok pogosto po cesti kokr npr. alfa 147
Slika
z[G]agec
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Lj-Črnuče

jakaP vrjam sm bol navdusen če vidm tako 156 k jo mas v avatarju kukr tole starino :D
Slika
Giorgio Armani
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Točno tako je imel moj stic, z belim usnjem :mrgreen: :mrgreen: in je bila kar precej gnila, že kar nekaj časa nazaj.Kje je sedaj njegov avto nimam pojma.

Sicer pa podobno je imel moj oče, zadek avta je bil isti, le sprednje luči so bile drugačne in lahko povem da je bila prav tako gnila.Po 20 letih vožnje z njo, so bili problemi res le z slabim plehom :evil: :evil: :evil: , sicer pa vse ostalo brez problema! Ko smo jo prodali za takratne čase 400 DEM, se je mami vsa objopkana poslavljala od avta.
Lp G.A.
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

upam da veste da so pleh za tele alfice skladiščili na odprtem cca. 200 m od morja :) Baje so že v salonu znale rjavet.
MG
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

uLtRa napisal/-a:... Sej fora je itak d nism doug vozila za njo, pa se to sm jo vidla sam u rit, ker je pol pred mano zavila u drugo smer kokr jst.
js sm pa ze mislu da bos rekla da si jo pol tok hitr prehitela da je niti nisi utegnla pogledat od spredi :D
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Rjavitost sudk je povzročal slab pleh uvožen iz rusije.
Uporabniški avatar
Damijan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lady "K"
Kraj: Gabrje (nedaleč od Preshgain)

LaserJaMM napisal/-a:Rjavitost sudk je povzročal slab pleh uvožen iz rusije.
Mogoče res.

Drugače pa je ime in tudi kvaliteta pri ALFI padla ravno z AlfaSud-om, ki so jih delali na jugu (odtod ime, sud=jug)! Šlo je za razvoj juga, ki je zelo reven. V IT je vsa industrija na severu. Pa tudi osnovne zaščite na teh avtomobilih ni bilo, ker na jugu vidijo zimo samo na slikah.
Odgovori
  • Informacija