Kako se pri 156 nastavijo te šobe, da nesejo nekako na sredino šipe. Men brizgajo zelo nizko in pol ni efekta, kako bi jih malo "dvignu"
Lp
Moderator: Tehnika moderatorji

S strani v šobi je plastičen vijak s katerim direktno nastavljaš višino curka.thunderbolt napisal/-a:Oj
Kako se pri 156 nastavijo te šobe, da nesejo nekako na sredino šipe. Men brizgajo zelo nizko in pol ni efekta, kako bi jih malo "dvignu"![]()
Lp

x2Binji napisal/-a:Pri meni je na vsaki šobi en vijak na strani za regulacijo.

Neboš verjel tega ampak osebno za sabo vedno preverim, če je za mano kak avto in koliko je oddaljen. Če je preblizu raje počakam in si operem steklo (če ni prevelike katastrofe), ko imam za sabo 10-15m luknje. Spet ena moja butasta načela ampak ne morem mimo njih...Piki napisal/-a:Creed napisal/-a:Kaj mislis da vsi gledajo v vzvratno ogledalo ce je slucajno za njim na sveze opran avto![]()
Ce bi imel šobe pravilno nastavljene, nebi nikoli gledal v ogledalo ali bos koga zmocilG0lden napisal/-a:Neboš verjel tega ampak osebno za sabo vedno preverim, če je za mano kak avto in koliko je oddaljen. Če je preblizu raje počakam in si operem steklo (če ni prevelike katastrofe), ko imam za sabo 10-15m luknje. Spet ena moja butasta načela ampak ne morem mimo njih...Piki napisal/-a:Creed napisal/-a:Kaj mislis da vsi gledajo v vzvratno ogledalo ce je slucajno za njim na sveze opran avto![]()
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost