Pozdravljeni,
po doooolgem času (beri letih) spet en post z moje strani. Situacija je prišla tako, da se odločam za nakup avtomobila in imam okviren budget nastavljen tako, da zajame tudi del te ponudbe. Še vedno sem po duši alfist, ampak roko na srce, do zdaj, niso imeli pravega vozila (čeprav kot drugi avto še vedno vozim 16 let staro 156-ko). Skratka... Avto bom kupoval res aktivno predvidoma aprila, maja, ker še čakam potrebno dokumentacijo, sem namreč na novo zaposlen in drugače je težko uredit financiranje. Ravno iz tega razloga, če še dodam teh par mesecev, bom mogooooče uspel zahaklat kak dobert primerek Giulie.
Preden pa se spet zaženem za srcem, me zanima, kako je s tem avtom. Vem, da imajo zelo malo skupnega s prejšnjimi modeli ampak tako, med nami, alfisti... kaj upoštevat, kaj merkat, kaj priporočate...
Budget bo okoli 15.000 - 17.000 eur. Vem, to je vstopni budget v svet Giulie ampak to je tisti del, ko sem rekel, da mogoče kaj zahaklam, ker vseeno ne delam za avto, če pa že kupujem pa rad pogledam tudi za lepimi ritkami, da se razumemo. Najraje bi imel 180 konjski model, čeprav s temi motorji so me ful zmedli, mislim da so kar tri različne konjaže teh 2.2 motorjev? In pa obvezno led/xenon paket. Upam, da nisem preveč zabluzil...
Hvala za nasvete v naprej.
lp,