Jeb*** usoda

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Uporabniški avatar
GEISTERFAHRER
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ptuj

Ej, ma nima se smisla sekirat, avto je itak potrošnji material, pa če boš za vsako pikico in bunko jokal, boš ob zdravje! :wink:

Moj primer; avto dal komplet štrihat plačal 350 ksit, avto mesec dni kasneje na službenem parkirišču stuče toča v velikosti orehov po strehi in zadnjem boku, srce se mi je paralo, dam zrihtat-plačal! Dva mesecea kasneje štrajfen po celih voznikovih vratih od ključavnice do blatnika, dam zrihtat-plačal! 14 dni kasneje udrtina in odtis čevlja na sovoznikovih vratih, dam zrihtat plačal! Tri mesece kasneje zgazim zajca, počen lak na sprednjem spojlerju- boli me k****! Letos maja pustim avto na parkirišču sredi mesta, zadnja vrata razrezana z olfa nožem- ma naj se jebejo vsi!!! Res nimam več keša, da bi vsak mesec avto k ličarju vozil itak nima smisla, ker čez mesec dni bo spet kje nov štrajfen, bunka, kamenček, zajec...! :roll:

Če hočeš met avto brez pikic in da zmeraj zgleda kot nov, je najbolje, da ga puščaš kr doma v garaži pa nikoli na ven z njim! :mrgreen:
Slika
Alfa Romeo, za dušo in telo!
Uporabniški avatar
Unicorn
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Dravograd

Sranje, res...
Je blo pri nas doma podobno - sobota zvečer.
Jih je dobila moja stara prijatlca (75)-ampak ne tako močno kot tvoja, s spajderco pa sva bla s Katjo na srečo na obiskih par kilometrov stran.
Sreča da imaš kasko - upam le, da ti bodo res dobro zrihtali.
Uporabniški avatar
przlend
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Ljubljana

Jebena toča :evil: ,res smola Teo :( Jez sem se lansko leto vTrebnjem,kar čez havbo ulegel,ko je začela toča padat :mrgreen: in razen bušk na moji glavi ni blo nobene škode :D
Letos sem si pa naredil pregrinjalo,katero je podloženo z deko,za primer,da me toča dobi na poti. :wink:
Uporabniški avatar
krucymucy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: 50.000km od Ribata

przlend napisal/-a:Jebena toča :evil: ,res smola Teo :( Jez sem se lansko leto vTrebnjem,kar čez havbo ulegel,ko je začela toča padat :mrgreen: in razen bušk na moji glavi ni blo nobene škode :D
Letos sem si pa naredil pregrinjalo,katero je podloženo z deko,za primer,da me toča dobi na poti. :wink:
ce te ni doma in sploh nimas pojma da po tvojem avtu pada, si ne mores pomagat z nicemer ...
ce si pa na poti pa "drevo saves" :wink:
Moje ime je Niva, Lado Niva. Sem terenski človek!
Uporabniški avatar
AR164TB
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 1
Kraj: Rakovnik

Ja res smola,sožalje,Teo.Tudi jaz imam sedaj probleme,ker imam 164-ko v garaži,166-ka pa ni kasko zavarovana.Vsak dan proti večeru gledam v nebo.Mi je pa meni tudi stolklo 2 avta,sicer ne Alfe.Pred petimi leti hčerkin Twingo - popravilo 450.000 SIT-bil kasko,ženin Mercedes A je stal zraven,pa je imel samo tri manjše vdolbine-bil kasko,pa sploh nismo popravljali in smo takega prodali.Tu se vidi razlika v plehu.Jaz sem se sedaj odločil za tole varianto http://www.sgn.net/ponjave/.
Je pa tudi meni raznašalec časopisa pred hišo malo podrsal 166,na srečo na vratih,ki niso bila nič barvana.
ALFETTA 1.6
GIULIETTA 1,6
164 V6 TB SUPER
166 3.0 SUPER
AR Brera 3.2 JTS Q4
Giulietta 1750 TBI TCT QV
Stelvio 2.0 Turbo 280 AT8 Q4 Super
Uporabniški avatar
Sinister
Alfist
Alfist

sleby napisal/-a:sam racunajo pa kr dobr. 10k za eno luknjo je way2much.
jah... do luknje pride z notranje strani in ce gre podirat vrata po porabil slabo uro za montazo/demontazo. Pa ce eno uro prcka po luknji si ze na dveh delovnih urah. Pa v ceni je verjetno DDV. Govoril sem o povprecnih luknjah. Sej ves kako je pri (nekaterh Alfah), se zamenjava zarnice ni nekaj za "na hitrco" :lol:
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: maribor
Kontakt:

-morali se bomo navadit na vsakoletno nevarnost od toče,čeprav imam kasko,ni mi vseeno za poškodbe :cry:
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

No smo že prišli do zaključka kako se bo naredilo.

Prešeteli smo udrtine in je takole 12 na haubi, 2 na strehi, 2 ne levem prednjem blatniku.

Blatnik in hauba bosta menjana, na strehi jih bo pa baje šlo ven potegnit.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: maribor
Kontakt:

-takšno točo smo mi imeli lansko leto,avto je na srečo bil v garaži,toča pa mi je preluknala streho garaže(valovit bitumen),tako da sem si moral pomagati s silikonom :wink:
Uporabniški avatar
Rossi
Alfa Member
Alfa Member

O baaaaaaad Teo! :cry: Uboga lepotička!!!! :( A je bla vsaj mami vesela, ker si njen avto rešu?
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Še enkrt... če ti avto stolče toča lahk kvečjem zaslužiš kokr da bi pušil $$$$.

Popravilo luknjice = 7.200 SIT, če jih je več je vsaka naslednja cenejša. Če jih je veliko je cena po m2 obtolčenega pleha.

Če še ne veš kako pa me pokliči pa ti z veseljem razložim kako.
Uporabniški avatar
Dräger
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Sem ti posla št. na P.M.
urkos
Alfa Member
Alfa Member

meni pa je danes namesto toce na havbo priletela baterija..:(
Uporabniški avatar
GEISTERFAHRER
Addicted to Alfa