luni napisal/-a:A si to ironičen Jonas? Nimaš ti skoz nekih problemov?
Aja, da ne bom preveč odstopal: trenutno 124k prevoženih, od tega v mojih ročicah 5k. Ker sem perfekcionist, bi najraje zamenjal polovico avta, ampak objektivno gledano se vozi čisto v redu.
Ja odvisno kakor se vzame. Zame je vse kar ne dela tako kot more problem, ampak da bodo drugi lazje ziveli, zdej pisem da je vse v redu
V teh 17k kilometrih, ki sem jih naredil v cca 5-6 mescih, sem bil na servisih 6x - od tega je bil eden servis redni. Ali se to vzame kot problematicno pa je interpretacija vsakega posameznika.
Kupil pred dobrim letom, je imela 67.000 kilometrov, danes 101.500.
Je bilo kar nekaj (drage ) zajebancije, pa tudi ogromno veselja! : Še vedno imam veselje, ko se vsedem vanjo.
moja zadnja jih ima sicer malo (6000 km), ampak moj prijatelj pa ima Lancio Kappo 3.0 24v (alfim motor) in jih je pridelal že 270.000km, pa je z motrojem še vse O.K., teče kot ura, poraba olja skoraj neopazna.
Na avtu je moral menjat že veliko delov, ampak glede motorja pa nič. Dela, dela in dela...
Vsaka jim čast italijanov, motorje znajo napravit.
-no,tukaj sem prebral da je eden nemec naredil do zdaj cca 270 000km z 147 JTD,brez večjih problemov,to me veseli,ker sem se odločil da bom svojo najbrž zvozil do konca,trenutno po 2,5 letih ima 48 000,se pravi ko bo stara 10,bo čez 200 000
jap moje je tudi že pri 180000 pa poje k prava boxerca ... odlična je sam še un kur... pleh dam dol z auspuha k mi kvar zvok motorčka pa mal popravkov na karoseriji pa je .. ja itak je ne dam stran nikol pač...
rapbit napisal/-a:jap moje je tudi že pri 180000 pa poje k prava boxerca ... odlična je sam še un kur... pleh dam dol z auspuha k mi kvar zvok motorčka pa mal popravkov na karoseriji pa je .. ja itak je ne dam stran nikol pač...
Ah...če boš pa dobu kako 17 16v dobro ohranjeno,pa bo druga pesem...jelde?
je bla že v igri tudi 16 v (od axe) pa se ni odnesl... ne gre navezan sm na svojo ljubezn nimaš kj ... zamenjam sam za 159 al pa brero... no ok če bi me kdo silu tud za 8c lol