alfaboy napisal/-a:Jst ne zastopim zakaj mi noben neče šraufat...... Sam, da Alfo pa boxer motor omenim, pa se vsi začnejo križat.... ponoru bom, avti nč, sam v drugi se pa nemorem skoz vozit...
Nimaš kaj drugega za storiti, kod naložit na avtovleko in zapeljat ALFICO STEPANČIČU v Celje!
Ampak to bi pa že moral vedeti, da so na dolenjskem in v posavju sami PACARJI, ki šravfajo samo germanska in parižanska prevozna sredstva!
Sam moreš tud vedet, da pri stepančiču in verjetno tud pri ostalih uradnih servisih kar se menjalnika tiče samo za delo računajo vsaj 50 jurjov...to prej mal vpraši...
Kaki stroški so pa kej če ti sinhron gre v menjalniku (3. prestava)?
Isto se mi je zgodilo s 6. prestavo na moji 166 - zvita vilica in "stara mast" - karkoli naj bi to pomenilo. Zega je to odpravil brez problemov. Problem je priti do Komna v 2.....
Me je kolega do njega poslal, ker ma isto Alfo kot jst, in isti problem je mel, sam, da mu je v rikverci ostal, pa mu je ta model porihtal, tko, da upam, da bo tudi men...
vsak mehanik,ki ima kaj veze zna porihtat vsako alfico ponavljam mehanik ne pa pocar naprimer pri pooblačenemu servisu za ar v mariboru(petrovčič) delajo sami pocari.. tja nebi pelal sajterge
Mi je mehanik, sporoču zlo žalostno vest, da se menjalnik ne da porihtat, tak da nujno rabim menjalnik za AR 145 1.6 boxer. Če mi ga lahko kdo zrihta, bi bil zelo vesel če bi mi pomagal-pa še za kakšno pivo bi dobil...
u italiji v okolici stare gorice je bla na odpadu zadnjič ena 145-ka, manjkala je samo hauba pa hladilniki, oz prednji kos obran, mogoče da še mam številko, bi lahko poklicau pa prašau če je še. verjetno te nebi koštalo več kokr 10-15K sit.
luni napisal/-a:baje da Aleš pri Petrovčiču ni cist napacen.... baje
-pa MAX tudi
-jaz mislim da pri Petrovčiču obvladajo alfe,ampak ne zaupam jim preveč ko postavijo diagnozo,imam občutek,da še kaj dodajo,da več zaslužijo