Rabim hladilnik za alfo 156

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
Mato21
Alfa Junior
Alfa Junior

klical sem v motomat in je cena 60000sit to se mi zdi zelo drago a mogoce kdo ve za kaksno cenej varjanto imam pa ar 156 2.0
lp.
Uporabniški avatar
Turtle
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GT
Kraj: Bilo kuda kiki svuda

Kle se bi pa že poznala razlika, če bi bil član kluba,a?.... (-28%)

Drugače predalgam, da pokličeš na kak neuraden servis za alfe, oni lahk zrihtajo ponaredke....
Mato21
Alfa Junior
Alfa Junior

drgac mi sicer tuki zrihta kolega popust pa je cena se zmer 50000 pa se povrh tega je to poneredek
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0

igor podutik ima mogoče kakšnega rabljenega
Uporabniški avatar
luni
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Maribor

Najceneje kar sem jaz uspel najt: http://www.herkules.si/index.php?productID=16813

Drugace se hladilniki rabljeni pa tudi novi velikokrat pojavljajo na ebayu in ponavadi grejo za kaksnih 30 jurjev. Tako da mogoce lahko tam kaj zlovis.
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

pa obvezno v eper preverit, kateri koncernski avtomobili si delijo enak hladilnik.
Mato21
Alfa Junior
Alfa Junior

Prvo hvala ampak a se splaca rabljenega kupovat glede na to da se mors uprasat zakaj ga kdo sploh prodaja mal sm skepticen glede tega ce je vse vredu z njem
Uporabniški avatar
luni
Alfa Freak
Alfa Freak

zato pa po ebayu riskantnih stvari ne kupujes od ljudi ki imajo manj od ene 10-20 pozitivnih replyev... ce pa vidis da jih ima 1000 in je ebay power seller pol si lahko ziher da ce bi bilo kaj narobe bi povedal, ker ce ga prijavis da je prodal slabo robo in te zajebal, mu gre biznis po gobe

enivej, rabljene hladilnike prodajajo ker pac razstavljajo zabite/odpisane 156ke in jih prodajajo po delih... niso vse od spredaj zabite ne?
2.4 jtd
Alfa Junior
Alfa Junior

Če rabiš hladilnik samo obnovit lahko pokličeš podjetje Akviz d.o.o. v Trbovljah, ki se ukvarja z obnovo hladilnikov, prav tako pa jih izdelujejo (tudi po naročilu). So verjetno edini v Sloveniji, ki se ukvarjajo s tem. Za več informacij si poglej na www.akviz.com Podjetje na prvi pogled od zunaj zgleda bolj žalostno, vendar baje dobro in dokaj poceni zrihtajo.
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

rabljen hladilnik se lahko prodaja tudi zato, ker je bil avto zaleten od zadaj...
Uporabniški avatar
luni
Alfa Freak
Alfa Freak

Odgovori
  • Informacija