Lp

lukaw napisal/-a:Sumljivo malo kilometrov, sumljivo nizka cena.
Kaj ostali mislite?
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=896612

Tale Luminary je res sumljiv. Mislim, da pri njih ne bom kupil avta. Drugače sem pa gledal sem tudi eno 2.0 z manualnim menjalnikom pri Finnovi s full opremo in 96000 km. Je 2001 letnik in zgleda dobro ohranjena. Res pa je, da se nisem zelo posvetil. Ali si jo je kdo bolj podrobno ogledal?guma napisal/-a: Ja sem tudi jaz gledal. Ne vem kaj bi si mislil. Saj na prvi pogled so pri Luminaryiju vse lepe, ko pa bolj natančno pogledaš pa vsaki kaj manjka. To, da imajo zelo podobne kilometre pa pustimo...

lukaw napisal/-a:Tale Luminary je res sumljiv. Mislim, da pri njih ne bom kupil avta. Drugače sem pa gledal sem tudi eno 2.0 z manualnim menjalnikom pri Finnovi s full opremo in 96000 km. Je 2001 letnik in zgleda dobro ohranjena. Res pa je, da se nisem zelo posvetil. Ali si jo je kdo bolj podrobno ogledal?guma napisal/-a: Ja sem tudi jaz gledal. Ne vem kaj bi si mislil. Saj na prvi pogled so pri Luminaryiju vse lepe, ko pa bolj natančno pogledaš pa vsaki kaj manjka. To, da imajo zelo podobne kilometre pa pustimo...

Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...

iz belgije?od kdaj pa to?OFC napisal/-a:Ker so avti več ali manj vsi iz lizinga (pri Luminary iz Belgije...)
Že kar nekaj časadancekbanancek napisal/-a:iz belgije?od kdaj pa to?OFC napisal/-a:Ker so avti več ali manj vsi iz lizinga (pri Luminary iz Belgije...)
se opravičujem za offtopic...

Takorekoč odkar se je "specializiral" za Alfe.dancekbanancek napisal/-a:iz belgije?od kdaj pa to?OFC napisal/-a:Ker so avti več ali manj vsi iz lizinga (pri Luminary iz Belgije...)

Vidim, da bo težka najti eno v redu 2.0 pri nas. No, pa saj imam čas:) Potem se pa takoj včlanim v klubFoggy napisal/-a:Že kar nekaj časadancekbanancek napisal/-a:iz belgije?od kdaj pa to?OFC napisal/-a:Ker so avti več ali manj vsi iz lizinga (pri Luminary iz Belgije...)
Drugače pa 147 2.0 pri Finnovi je bila skoraj komplet barvana, desni bok, vrata, oba prednja blatnika, itd.....se kaj hito opazi, je veliko smeti v barvi...
LP

ste prepričani da je ta iz uvoza?!?!?!Jurman napisal/-a:Kaj je pa ta huda, je ni lepše. Pa keri zici,mmmmmmmmm.
Kulk je bila kej cena take nove alfe, 6 mio. če ne več?
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=900992

OFC napisal/-a:Kar se tiče kilometrov je zmeraj tako, da te avtohiše oz.njihovi dobavitelji zavrtijo števec nazaj, da sploh kdo pride pogledat avto (seveda bo raje šel k drugi avtohiši kjer piše da je 80000km kot k tisti kjer je 120000km). Ker so avti več ali manj vsi iz lizinga (pri Luminary iz Belgije, prav tako pri Skink-u kjer sem jaz kupil avto), vendar pa je dobra stvar tega, da se karamboliranega avta in avta z več kot 150000 km sploh ne sme prodajat k nam. Pa še 1.lastnik je. Ko sem jaz kupil teden dni nazaj AR 156 2003 l. sem dobil zraven papir (ne servisna) ki ga imajo računalniško vodeno za vsak avto, tako da zahtevaj naj ti ga pokaže (na mojem je recimo pisalo vse, kdaj je bila zamenjana žarnica itd.) in ne glejte na kilometre ker niso realni... Moj je imel na števcu 73000km v resnici jih ima nekaj manj kot 140000. Tako da naj vam da garancijo oz.potrdilo za km, na nekaramboliranost, ter seveda na motor.
LP
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti