bass napisal/-a:Če je lastnik od predzadnje res vložil toliko denarja v njo (bojda pri Zegi), mislim, da je zelo dober nakup.
Pa še litke ma. Bi pa sigurno šel avto pogledat, si malo zapisal podatke in poklical Zego, da ni bil kaj razbit.
lahko potrdim, da je bil avto res pri zegi in menjano kar je napisano.
Hmmm... kaj pa ostalo? Za moje pojme se prodaja par sto tisocakov prepoceni, ce je vse napisano res...
avto pac ima tako ceno. poglej ostale po avtonetu.... ni najdrazja, ni pa najcenejsa ...
pridi pogledat, ce se pac ne odlocis gremo pa od zalosti na pivo
Glede na pohvale tukaj, naj bi bil prodajalec/servis na mestu in naj o njihovih avtomobilih ne bi bil dvoma. Torej bi slo verjeti, da imata prvi dve res 100k km? Smrdi mi na uvoz in vrtenje kilometrov...
bass napisal/-a:Če je lastnik od predzadnje res vložil toliko denarja v njo (bojda pri Zegi), mislim, da je zelo dober nakup.
Pa še litke ma. Bi pa sigurno šel avto pogledat, si malo zapisal podatke in poklical Zego, da ni bil kaj razbit.
jutri zjutraj gre kolega pogledat tole alfo.. mislm reku je da jo bo su kr kupt .. sm mu reku da nej bi blo bojda res kar je napisano. verjamem ti na besedo krucy
Glede na pohvale tukaj, naj bi bil prodajalec/servis na mestu in naj o njihovih avtomobilih ne bi bil dvoma. Torej bi slo verjeti, da imata prvi dve res 100k km? Smrdi mi na uvoz in vrtenje kilometrov...
lp
Vsaj o prvi ne bi izgubljal besed. Vsaj 5 stvari ne dela tako kot je treba ... pa roke bi blo treba tud pomenat. cca 300 jurjev notr vložit.
jutri zjutraj gre kolega pogledat tole alfo.. mislm reku je da jo bo su kr kupt .. sm mu reku da nej bi blo bojda res kar je napisano. verjamem ti na besedo krucy
kar poznam zega in mu laho verjameš kar ti reče glede avta, čene ti ga laho tam poštima in pregleda ni problema, sm ga sm kupu tam in je blo tko kot je reku, neki za zamenjat in dela brez problema.
ful je hud ne poznam, oglas pa je drugace ze na forumu pod smesni oglasi , ker je tip malo pretiraval s sylingom tko pač je , sem pa tja kakšnega včasih pač mal zanese,ker gledajo F & F filme