Barvanje...oziroma menjava blatnika na AR156

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
Uporabniški avatar
Looooooka
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

zadeva je taka...na sprednjem desnem delu avtomobila...oznaceno na sliki mam eno prasko...ki je bla popravljena ampak zgleda grdo(se pa vid da je bla praska pa da je popravlen) in sm meu ze od zacetka nacrt da bom dal al tole nekam prefarbat...ta oznacen del avtomobila(ce se ne motim je nekak tko velik ta del na alfi 156,ki bi se ga dal posebi pobarvat)..
No in me zanima ce se komu sanja kje in priblizno koliko bi stala obnova tega dela (se prav karkol ze morjo nardit da bo zgledu kot nov...zbrusit prefarbat pa zlakirat verjetn)...oz koliko bi stal rabljen al pa nov del tega pleha.
pa ce se kdo ve povedat kam bi se splacal to pelat nardit.
ce bi sam naredu to prasko me verjetn ne bi motla tko bi pa rad frisn pleh meu da bom lahko za vsako prasko in lukno sebe krivil =)
najlepsa hvala!
oh mogoce bi mi tud pomagal ce bi vedu kako se temu dela pleha rece da ga bom lazji na netu najdu :D "desn spredn del pleha" se ne slisi glih najbl strokovno...

Slika
weeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Thrivial
Alfist
Alfist

Temu delu pleha se rece blatnik in ce je bila res samo praska, ne bi smel biti noben problem popraviti. Pelji k enemu orenk licarju in ti bo postimal tako, da sploh ne bos vedel, da si kdaj imel tam kaksno prasko. :wink:

lp
Uporabniški avatar
Unicorn
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Dravograd

Blatnik, ja... označen imaš pa LEVI blatnik.

Praske niso problem - zaradi tega ne rabiš novega blatnika. Pa ne preveč gledat na minimalno razliko v ceni ličanja - glej bolj na kakovost, ko boš dal to delat.
Uporabniški avatar
Ronnow
Alfist
Alfist
Kraj: Lenart

cca 25-30k boš odštel za to. Jaz sem dal barvat cel pokrov motorja na puntotu pa me je prišlo 25k. :wink:
J T D power
Uporabniški avatar
tito156
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: MarburgAnDerDrau

Navadi se pravilno uporabljat levo-desno,da ti ne bo ličar pobarval drugi blatnik,trgovec prodal drugi žaromet...Predstavljaj si,da sediš za volanom-torej imaš poškodovan levi blatnik. :wink:
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

zakaj imas oznacenega se pol odbijaca?
Slika
Uporabniški avatar
Looooooka
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Ljubljana

hehe leva stran je oznacena ker se ni slikan iz desne :P .
hvala za informacije zdej saj vem kok priblizno naj bi to stal...aja zakaj mam oznacen vse dol(ker nism su dol pogledat kako je ta del blatnika sestavlen) sam spomnu sm se da ko sm prvic pogledu da se nekak tko skupi drzi.
se enkrat...hvala :mrgreen:
weeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Odgovori
  • Informacija