dancekbanancek napisal/-a:torej...ljubljana je že lepša na nekaterih koncih en plakat se najde na bavarskem dvoru,dva v btcju (nasproti emporiuma in pri giga sportu (drugje za zdaj še nisem našel pravega mesta ampak ju3 nadaljujem pot)),eden se najde v šiški (nasproti kina šiška,no nekoliko naprej),eden v bežigradu pri reklamnih panojih in se ga lepo vidi s ceste kakor tudi peš,eden je prilepljen pri glavni postaji,eden je ostal na letališki v agipu, kjer mi je sicer zelo prijazna prodajalka povedala, da bo šef pregledal vse skupaj in videl če bo objavljen (namig mi je bil,da sam vozi alfo romeo in so zato velike šanse)...hm še nekam so šli nekateri pa se res ne spomnem vsega,nekaj mi jih je še ostalo tako da...bo še ju3 akcija...zadovoljen teo??
jp šefa poznam na ađipu je vozil alfo edin če jo je spet kupil
jaz sem jih lepu med Ivanjim selon in Rakekom pol pa take slišm da so jih prelepli,aja pa lokacija Cerkno-Žiri in pod mostom na Ravber komandi pred Postojno sem jih tudi nekaj pripopal,bomo vidl kakšno bo kaj vreme čez vikend pa si omislem še kakšno novo lokacijo!!!
ps.:sem en plakat prilepu na vrata od moje nove službe kjer poleramo,kemično čistimo in nekako prodajamo avtomobile,in me je šef,ko je vidu plakat sam od sebe povprašal za sponzorstvo klubu,tako da mi bo Zombi prinesel pogodbo,pa bomo zrihtal!