Na servis ga ne peljem več! Za vsakič mi vzamejo 5ksit
Če prestavim mal voznikov sedež je konc in se prižge spet lučka.
Po enem tednu se je spet prižgala ko je bil na servisu in so mi spet računal 5ksit.Se pravi 10ksit v dobrem tednu...
Tega se ne grem več
Jaz rabim en modul in je to to,pa bom sam brisal to napako.
Ja jaz sem že tudi razmišljal da bi kar zalotal in bo mir.
Ja za diagnostiko me pa še vseeno zanima in bi jo imel,tako da so še kakšne informacije dobrodošle.
king27 napisal/-a:Ja jaz sem že tudi razmišljal da bi kar zalotal in bo mir.
Ja za diagnostiko me pa še vseeno zanima in bi jo imel,tako da so še kakšne informacije dobrodošle.
Hvala
Sem se pogovarju s kolegom, ki dela na servisu Fiat/Alfa in je reku, da se lahko na 156ki (dvomim, da ima 147 kaj drugače) zamenja konektor z Hyundajevim in je pol mir. Lotal jaz nebi.
spet se mi je prižgala lučka za airbag. Verjetno spet kje kakšen slab stik? Na netu sem našel ene poceni OBD kable in me zanima kako bi lahko pobrisal napako airbaga ??? Kakšen dober prgram ???
Kot so vam že napisali predhodniki, je tole s kabli tako, tako. V koliko imate problem samo resetiranja, se oglasite pri meni in vam bom resetiral s testerjem ( 041-797-021 )
Prižgala se mi je učeraj med vožnjo ... na nekem malo bolj ostrem ovinku. To se mi dogaja cirka 1x letno in me malo jezi ker vsakič dam 20 eur za reset. Kakor sem videl so pa kabli poceni laptop tudi imam edin pravi prog bi moral dobiti. Koliko bi hotel imeti za reset?