Kratek prevod;
Zaradi razlike v velikosti med rezervnim in normalnim kolesom, se lahko zgodi, da ABS več ne deluje pravilno in posledično se deaktivira funkcija nadzora stabilnosti vozila VDC! Vpoklicane so AR 147 izdelane med junijem 2004 in februarjme 2006 in vse AR GT izdelane med februarjem 2003 in novembrom 2005 izjema so le 3,2 V6 motorji! Alfa romeo je vse lastnike vozil, direktno obvestila o problemu in zahtevala zamenjavo krmilne elektronike VDC (Bosch) na 6100 vozilih seveda pri pooblaščenih prodajalcih! Zaradi tega problema, za enkrat, še ni bilo nesreče!
Pri Toyoti, Peugeotu in Mazdi, prav tako BMW-ju ,se to tudi dogaja! Na primer vem za primer BMW X5, ko je avto debesedno obstal zarad kompletnega izpada elektronike! Stvar je v tem, da temeljito testiranje softweara in tehnike vzame tukaj preveč časa in denarja, testne faze so temu primerno krajše, odvijajo se pa v novih vozilih kar na "cesti"! "Update-ti" se pa pol izvajajo v vsesplošnih serijskih vpoklicih! Mislim, da se AR pri tem kr dobro drži!
Mislim, da se pr nas na splošno o serijskih napakah fino molči, servis pa mastno kasira. Saj to je ubistvu namen servisov - "strokovno" delo za zlatarsko ceno, če je pa kšna serijska napaka na avtu, pa še toliko bolje, itak gre iz žepa kupca, pa še na rez.delih in delu se služi.
Slišal sem za en sam vpoklic in to je pri renaultu za gretje šipe nevemkerega modela. To je pa to v sloveniji koliko sem jaz slišal.
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...