Pred kratkim sem tut poliral s to pasto, pa je zgledal fajn. Po pranju al pa če te večkrat dobi dež pa površina ni več tako gladka, vendar se še sveti!darkoper napisal/-a:Pripomnil bi samo to, da bo učinek poliranja kratkotrajen še posebno, če avto pereš v avtopralnici.
LP

ta stvarca je res uredu... priprave na toti rejli so stekle pod učinkom tega proizvoda pr men:)alro napisal/-a:Jaz sem za mojo nabavil Sonax-Polirna krema ( rdeča škatla ). Dobiš jo na Petrolu in cena je cca. 2.700 sit, al nekej takega. Je namenjena za nove in rahlo mat, za navadne in metalik lake. Najbolj se mi pa dopade ker ne pušča belih sledi na gumi okrog vrat in šip. Sicer me še čaka poliranje, sem jo pa preizkusil na enem delu in zgleda odlično.
Škatla je pa taka........samo da piše v SLO SONAX POLIRNA KREMA.
da se da, samo pravo tehniko je potrebno imet... pa seveda prave izdelkeAlfista napisal/-a:Če misliš samo povrnit lesk, bo šlo z različnimi stvarmi kot so napisali ostali, če te pa moti, da imaš nekje rdečo (boki) drugje pa vijolično (streha) pa ni varjante spravit vijolično v "original" rdečo!
Jaz sem prebarval celo in je ponovno kot iz fabrike!![]()
Ciao Alfista

V leclerku 1750 sit...rapbit napisal/-a:ta stvarca je res uredu... priprave na toti rejli so stekle pod učinkom tega proizvoda pr men:)alro napisal/-a:Jaz sem za mojo nabavil Sonax-Polirna krema ( rdeča škatla ). Dobiš jo na Petrolu in cena je cca. 2.700 sit, al nekej takega. Je namenjena za nove in rahlo mat, za navadne in metalik lake. Najbolj se mi pa dopade ker ne pušča belih sledi na gumi okrog vrat in šip. Sicer me še čaka poliranje, sem jo pa preizkusil na enem delu in zgleda odlično.
![]()
kupt jo pjd pa u copexa k je 2300...

Žal tle okrog ni ne enga ne drugegaMiholl napisal/-a:V leclerku 1750 sit...rapbit napisal/-a:ta stvarca je res uredu... priprave na toti rejli so stekle pod učinkom tega proizvoda pr men:)alro napisal/-a:Jaz sem za mojo nabavil Sonax-Polirna krema ( rdeča škatla ). Dobiš jo na Petrolu in cena je cca. 2.700 sit, al nekej takega. Je namenjena za nove in rahlo mat, za navadne in metalik lake. Najbolj se mi pa dopade ker ne pušča belih sledi na gumi okrog vrat in šip. Sicer me še čaka poliranje, sem jo pa preizkusil na enem delu in zgleda odlično.
![]()
kupt jo pjd pa u copexa k je 2300...

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta