Danes zjutraj se pripeljem z avtoceste na krizisce, se ustavim in avto mi crkne!? ko sem ga hotel ponovno prizgati ni hotel.uspelo mi je sele po ene 5ih verglanjih pa se takrat je komaj zakaslal...obcutek sem imel kot bi ga nekaj zalilo...ce si dal prevec gasa je takoj crknu ce ga pa nisi dal pa tud sploh ni hotu uzgat tako da sem moral postopoma dodajat plin da je uzgal...sedaj pa uziga spet normalno...nevem kaj bi lahko bilo...mogoce kdo ve kaj jo je to doletelo?
FuManchu napisal/-a:V moji dvoletni alfistični karieri sem ugotovil, da je najpomembneje biti član AMZS (zastonj šlep )
men je bla pumpa u kurcu
jo je stepancic sam obnovil
zdaj imiam doma novo ganc sam montiram jo se
mene je med voznjo jebal kr crknu med voznjo uf da ti to vidis
pol pa minutko pocakal in uzgal
lahko tudi zamasene cevi do motorja jaz bi jo pelu na servis da pregledajo al pa nekomu ki je iz alfe servisa in malo dela tudi doma samo nobenga ne poznam
a je tvoja 145 boxerca? Men se je to nardil 2x na 33ki, in po 5 min je avto lepo vžgal, in je delal kot da ne bi bilo nič...zamenjal nisem nič, ker nisem vedel kaj zamenjati, ker je potem delal BP....tako da ti glede tega ne znam pomagat, sam se mi je tud men to zgodil, pa ni blo nič narobe...se mi je zgodil v razmaku cca pol leta...pol pa je še 1 let ko sem jo imel delala BP
cisto mozna razlaga poleg bencinske pumpe je tudi, da je na senzorju za vzig slab stik ali pa sam senzor zanic. lahko je samo slab stik na LMM-u ali podobnem ...
Dejan156 napisal/-a:a je tvoja 145 boxerca? Men se je to nardil 2x na 33ki, in po 5 min je avto lepo vžgal, in je delal kot da ne bi bilo nič...zamenjal nisem nič, ker nisem vedel kaj zamenjati, ker je potem delal BP....tako da ti glede tega ne znam pomagat, sam se mi je tud men to zgodil, pa ni blo nič narobe...se mi je zgodil v razmaku cca pol leta...pol pa je še 1 let ko sem jo imel delala BP
ne moja je ts....zdj spet dela normalno tko da sploh ne vem kaj narest...najbol ja da jo res do ksnga mehankarja zapelem pa da mal pogleda kva bi loh blo
tnx
FuManchu napisal/-a:V moji dvoletni alfistični karieri sem ugotovil, da je najpomembneje biti član AMZS (zastonj šlep )
nikar ne voz k mehankarju dokler avto dela. Vsak ti bo reku loh je to pa to pa to......
kolkr mam jest izkušnje z mehaniki, vejo kaj je narobe kadar ne dela.