Pri vsakem vžigu, čez približno 5 sekund mi začne utripat ena lučka pri števcu hitrosti (rumene barve, kot en federček oz. zvita žička) po 20-30 sekundah pa preneha. Mi prosim lahko kdo razloži kaj pomeni ta lučka in kaj naj bi bilo narobe če je sploh kaj, požmiguje mi že 2 meseca
bosces napisal/-a:Pri vsakem vžigu, čez približno 5 sekund mi začne utripat ena lučka pri števcu hitrosti (rumene barve, kot en federček oz. zvita žička) po 20-30 sekundah pa preneha. Mi prosim lahko kdo razloži kaj pomeni ta lučka in kaj naj bi bilo narobe če je sploh kaj, požmiguje mi že 2 meseca
Fuč je ena od grelnih svečk, skoči do servisa in zamenjaj.
bosces napisal/-a:Pri vsakem vžigu, čez približno 5 sekund mi začne utripat ena lučka pri števcu hitrosti (rumene barve, kot en federček oz. zvita žička) po 20-30 sekundah pa preneha. Mi prosim lahko kdo razloži kaj pomeni ta lučka in kaj naj bi bilo narobe če je sploh kaj, požmiguje mi že 2 meseca
Fuč je ena od grelnih svečk, skoči do servisa in zamenjaj.
ja dobil si tocen odgovor-vsaj ena ogrevalna svecka je zanic-poleti bo ze vzigal, ko pa so nizke temperature pa vziga tezje, ker svecka ne segreje zraka v vseh cilnidrih