Prosim za vaše mnenje.....

Izgled Alfic, povečanje moči
Uporabniški avatar
Uroš
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Maribor-Tezno

moj glas za ajbahe
Uroš
Uporabniški avatar
GTAm
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Postojna

Eibach
Uporabniški avatar
guma
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

Tudi moj glas gre za Eibach. Jaz sem jih dal na mojo in je OK. Sicer se v kombinaciji s 17 col platišč, dostikrat zgodi, da grdo udari, ko priletim v kakšno luknjo, tako da se včasih čudim, da ni kaj odtrgalo. Jebemti naše kolovoze! :evil: Drugače je pa zapeljat super, lega je odlična, pravi užitek 8) Mehanik sicer trdi, da bom močno skrajšal življensko dobo nekaterih delov podvozja, sam pa trdim, da bom pri 156 v vsakem primeru menjal "dele podvozja" (zgornje, spodnje roke, gumice, stabilizator...) in bom tako vsaj vedel zakaj!

BTW, naslednjo sredo sem službeno v Gorici, bi lahko šla na kavo, da malo razkažeš makino :wink:
Slika
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica/Gorenje pri Divači

Kaj mi lahko kdo pove al se bol splača it na A3M al na Amortizer. Na A3M sem že klical, tako da vem cene in kaj za to ceno nudijo. Kaj pa Amortizer ? Urihta vso homologacijo on kar je treba? Pa cene ? Če ima kdo izmed vas izkušnje s katerim od teh naj mi prosim napiše, pa še h komu je boljše it.

Thanks.

P.S. Če pa ve kdo za koga ki to dela na primorskem koncu pa toliko bolje. Mora pa urihtat vse.......vzmeti+montaža+homologacija.
Uporabniški avatar
darkoper
Alfa Junior
Alfa Junior

Bom reku čist odkrit:

Mislim, da veliko razlike v izgledu ni ( pri tvojih dveh slikah)

Kot so že mnogi rekli, udobje gre pa pa.

Če pa že spuščeno ( zaradi lege na cesti ), malo manjši ET na litkah, pa avto do konca na tla.

LP
Uporabniški avatar
Modena
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Lj

Glede na to, da maš čist hudo Alfico, jaz na tvojem mestu pri podvozju ne bi šparal.Jaz mam na svoji KW ( drugo varjanto na linku ) in je fenomenalno.Na prejšnji 156 sem imel original Eibah amortizerje-sport pack in vokland vzmeti, avto se je sicer lepo peljal,samo s tem zdaj pa ni primerjave, je bolj udoben,na neravninah ne nabija,čez ležeče policaje se avto ne gunca tko,da ne podrsaš če greš normalno čez,lega v ovinkih pa je nenormalna,avto gre kot po tračnicah.
Če boš menjal samo vzmeti nisi kej dost naredu, saj nižje vzmeti zabijejo amortizer skupaj in mu zmanjšajo hod in tako ne opravlja svojega dela,iz lastnih izkušenj ti svetujem, da menjaš tudi amortizerje,če iščeš bol ugodno varjanto ima Monroe amortizerje za znižane avtomobile.KW pa prodaja RSR motorsport, link je pa spodaj.LP

Drugač pa če se ne moreš odločit piš na zs pa se lahko dobimo, da boš vidu razliko.

http://www.rsrmotorsport.com/proizvodi/kw.php
Cuore Sportivo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Modena napisal/-a:Glede na to, da maš čist hudo Alfico, jaz na tvojem mestu pri podvozju ne bi šparal.Jaz mam na svoji KW ( drugo varjanto na linku ) in je fenomenalno.Na prejšnji 156 sem imel original Eibah amortizerje-sport pack in vokland vzmeti, avto se je sicer lepo peljal,samo s tem zdaj pa ni primerjave, je bolj udoben,na neravninah ne nabija,čez ležeče policaje se avto ne gunca tko,da ne podrsaš če greš normalno čez,lega v ovinkih pa je nenormalna,avto gre kot po tračnicah.
Če boš menjal samo vzmeti nisi kej dost naredu, saj nižje vzmeti zabijejo amortizer skupaj in mu zmanjšajo hod in tako ne opravlja svojega dela,iz lastnih izkušenj ti svetujem, da menjaš tudi amortizerje,če iščeš bol ugodno varjanto ima Monroe amortizerje za znižane avtomobile.KW pa prodaja RSR motorsport, link je pa spodaj.LP

Drugač pa če se ne moreš odločit piš na zs pa se lahko dobimo, da boš vidu razliko.

http://www.rsrmotorsport.com/proizvodi/kw.php
cene od 260.000-380.000sit

kako se pa višina nastavlja?
kot pri lowrider-jih? na gumb?
Uporabniški avatar
guma
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Kako je pa z optiko podvozja, če lahko sam nastavljaš višino?
Slika
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica/Gorenje pri Divači

Modena napisal/-a:Drugač pa če se ne moreš odločit piš na zs pa se lahko dobimo, da boš vidu razliko.
Thanks :mrgreen: Bom verjetno v kratkem prišel v LJ, ker mam še neke opravke. Ti bom sporočil in če boš mel čas se lahko dobiva za en drink in mi malo razkažeš tvojo lepotičko............mislim na Alfico seveda :lol:
Uporabniški avatar
GTAm
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Postojna

Če ne pa pokliči Zego, on ti lahko zrihta Eibache al pa simoni racing, uredi homologacijo. Cene so ugodne.
Uporabniški avatar
Modena
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Lj

Nč na gumb, gume dol pa šravfat-k pr dirkalnih avtih :)

Ja optiko pa pomoje vsakič sprot, ko spreminjaš-ne vem k jst mam skoz na isti višini, bom vidu pozim ko jo bom dvignu.

Alro, ni panike ti sam poklič, pa se dobimo pa še dančekbananček bo prletu k se tud že 100 let menmo za :cheers:
Uporabniški avatar
Italjan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Za moje pojme je spuščanje avta zgolj zaradi izgleda totalna bedarija, saj avto (po mojem mnenju) ne izgleda nič lepše, poleg tega pa trpi udobje, kar pa vsaj pri meni odtehta marsikaj, saj na dan presedim v avti po 2 uri ali več. Poleg tegapa se z "športnim podvozjem" podraži vzdrževanje le tega saj so zglobi, roke itd precej bolj obremenjeni.
Na karjoli ki sem jo kupil je bilo 245.45.18" - ja super - avto je uzgledal kot kočija, peljal se je ravno tako saj moraš gume pumpati na 3.5 bar, da jih na prvi lukni ne presekaš #-o
Poleg tega pa je gor še "športno podvozje" #-o #-o
Sedaj sem gume menjal na 235.60.16 in stvar je precej bolj prebavljiva.
Uporabniški avatar
prjatu
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Karjola na katero sem jaz gor most dajal?
Pravi alfist postaneš šele takrat, ko ti zariba prva alfa

Zaradi slabega vremena bo današnji dan prestavljen na jutri
Uporabniški avatar
Italjan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

prjatu napisal/-a:Karjola na katero sem jaz gor most dajal?
Ta zelena #-o Že iščem drugo... Če bo sreča bo čez kak mesec in bo S, kar pomeni 40hp+ :mrgreen:
dancekbanancek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Modena napisal/-a:Alro, ni panike ti sam poklič, pa se dobimo pa še dančekbananček bo prletu k se tud že 100 let menmo za :cheers:
sam poklič prej :mrgreen: back on topic 8)
Odgovori
  • Informacija