cene od 260.000-380.000sitModena napisal/-a:Glede na to, da maš čist hudo Alfico, jaz na tvojem mestu pri podvozju ne bi šparal.Jaz mam na svoji KW ( drugo varjanto na linku ) in je fenomenalno.Na prejšnji 156 sem imel original Eibah amortizerje-sport pack in vokland vzmeti, avto se je sicer lepo peljal,samo s tem zdaj pa ni primerjave, je bolj udoben,na neravninah ne nabija,čez ležeče policaje se avto ne gunca tko,da ne podrsaš če greš normalno čez,lega v ovinkih pa je nenormalna,avto gre kot po tračnicah.
Če boš menjal samo vzmeti nisi kej dost naredu, saj nižje vzmeti zabijejo amortizer skupaj in mu zmanjšajo hod in tako ne opravlja svojega dela,iz lastnih izkušenj ti svetujem, da menjaš tudi amortizerje,če iščeš bol ugodno varjanto ima Monroe amortizerje za znižane avtomobile.KW pa prodaja RSR motorsport, link je pa spodaj.LP
Drugač pa če se ne moreš odločit piš na zs pa se lahko dobimo, da boš vidu razliko.
http://www.rsrmotorsport.com/proizvodi/kw.php

ThanksModena napisal/-a:Drugač pa če se ne moreš odločit piš na zs pa se lahko dobimo, da boš vidu razliko.

sam poklič prejModena napisal/-a:Alro, ni panike ti sam poklič, pa se dobimo pa še dančekbananček bo prletu k se tud že 100 let menmo za
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta