žival napisal/-a:Čeprav se imam za alfista bi verjetno 2x premislil če ne bi raj vzel Nemca.
Verjetno se za takega imaš edino sam .
vizo napisal/-a:Sam podpiram neko stvar, dokler si po moji osebni presoji le ta zasluži podporo - če me preveč razočara gre tudi moja podpora.
Torej, če te je Alfa tako razočarala jo prodaj in si kupi avto druge znamke. Pa da se ne pozabiš odstranit iz tega foruma, ker potem ne bo več tebi namenjen, če ti je sploh kdaj bil, glede na take izjave.
vizo napisal/-a:Ja sej zaradi takih ljudi kot ste vi bo šlo pa vse v maloro, zato ker slepo in nekritično podpirate znamko in mislite, da ji s tem delate korist, v resnici pa ji le škodujete.
A ti pa misliš da če boš tle gor sral po Alfi, se bo čez noč vse spremenilo ? Da če boš napisal da ima npr. 159-ka 300kg preveč, bojo na Alfi hitro pobrali dol razne ojačitve in podobno da bo "shujšala" za teh 300kg? In seveda ti bojo vsi ploskali in te spraševali kje si bil do zdaj in kako da se tega sami niso spomnili............lepo te prosim.
Že prevečkrat sem napisal da tle verjetno noben ne misli, sploh pa trdi da Alfa nima napak. Prepričan si lahko, da če bi me vodilni pri Alfi vprašali za mnenje bi jim povedal kaj me moti in kaj mi je všeč pri tej znamki. Drugače pa moje mnenje o napakah zadržim zase, oziroma jih delim lahko s kolegom - alfistom na štiri oči ob kozarcu pira in ne trobim na ves glas tle na forumu, da lahko potem nekateri rečejo, da ima Alfa slab ugled, saj še njeni tako imenovani ljubitelji imajo toliko za povedat čez njo.
Pa še o besedi "alfist". Ne vem kdo sem jaz, da lahko sodim ali je nekdo alfist ali ne. Nekateri imajo Alfe samo kot prevozno sredstvo, drugim pomeni Alfa malo, tretjim pa veliko več kot samo to. Sam zase lahko rečem da spadam v to tretjo kategorijo. Če nekdo ki pravi, da ga je Alfa v vsem razočarala ali da ne bi dvakrat razmišljal in zamenjal znamko in podobno, pa se ima kljub temu za alfista, potem jaz to nisem ali obratno. Vsekakor dve osebi, s tako različnim pogledom in odnosom do te znamke, ne moreta biti alfista. Če pa nekdo trdi da je to možno, potem pa raje vidim da me začnejo klicati na drug način.........alfanatik, alfalover,........

Ampak po srcu bom pa še vedno ALFIST !