pomoc

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
Uporabniški avatar
alfist...
Alfa Member
Alfa Member

pri ar 145 imam tezave z elektriko..ne dela mi polovice razsvetljave na konzoli(ventilatoar mrzlo ,toplo ,itd..),ko odtprem vrata ne deluje rasvetljava kabine vozila in nagaja centralno zaklepanje..zanima me vzrok teh tezav..ce je to mogoce varovalka in katera je ta varovalka?in katera varovalka je ze centralno zaklepanje?hvala za pomoc
ni nam lahko
Uporabniški avatar
Unicorn
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Dravograd

Če se ne motim, ti to na pokrovčku od varovalk piše al pa je slikovno prikazano...
Uporabniški avatar
SHadowX
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1

alfist... napisal/-a:pri ar 145 imam tezave z elektriko..ne dela mi polovice razsvetljave na konzoli(ventilatoar mrzlo ,toplo ,itd..),
To bodo verjetno krive kar pregolele žarnice v armaturki, če malo poiščeš po forumu boš našel zelo dobro opisan postopek kako se jih zamenja.
alfist... napisal/-a:ko odtprem vrata ne deluje rasvetljava kabine vozila in nagaja centralno zaklepanje..zanima me vzrok teh tezav..ce je to mogoce varovalka in katera je ta varovalka?in katera varovalka je ze centralno zaklepanje?hvala za pomoc
Problem, ki ga opisuješ bolj nakazuje, da je problem v stikalu v ključavnici, ki se sklene ko so vrata zaprta, če se le to nikoli ne sklene, centrala misli da so vrata venomer odprta in potem ne dela niti osvetlevanje, pa tudi zaklepat noče.

Če ne boš peljal k avtoelektričarju, najprej preveri to možnost. Poglej tudi, če gori kakšna opozorilna lučka za odprta vrata.
Emperor of The Dark Realm
Uporabniški avatar
r2
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Domžale

Če ne boš peljal k avtoelektričarju, najprej preveri to možnost. Poglej tudi, če gori kakšna opozorilna lučka za odprta vrata

panavadi tudi ta crkne :?
Odgovori
  • Informacija