Pri menjalnem mehanizmu (boxerca) mi je počil en plastični vložek se da šaltat čist lepo samo me moti ker ima menjalan ročica luft in zdej me zanima če se je komu naredilo kaj podobnga in kaj je glede tega uredil.
A majo menjalniki pri TSih tudi ta vlozek? Men se dogaja zadnje cajte da nekaj poci ko menjam, ampak se mi zdi da samo ko saltam proti sebi, se pravi v 2. in 4. prestavo. Ampak to se slisi tako, kot da bi prestavna rocka nekam udarila. Mam obcutek tudi da ima zdaj vec lufta ko imam v prestavi...se pa nic ne pozna da bi kaj drugace saltalo al pa kaj.. ?
145 ima jeklene pletenice, 33ka pa železno ročico kot povezavo med ročico menjalnika in menjalnikom. Zamenjati moraš vzvod, ki gleda ven iz menjalnika.
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
a je sploh kaksn razlika med menjalnikou od 33ke pa 145ke??? kokr jst gledam so eni menjalniki od 33ke tako trdi in tesko se jih salta. medtem ko je 145ki boxer se lepo salta kot pri ostalih avtomobilih...
Alfaspider napisal/-a:145 ima jeklene pletenice, 33ka pa železno ročico kot povezavo med ročico menjalnika in menjalnikom. Zamenjati moraš vzvod, ki gleda ven iz menjalnika.
Alfaspider napisal/-a:145 ima jeklene pletenice, 33ka pa železno ročico kot povezavo med ročico menjalnika in menjalnikom. Zamenjati moraš vzvod, ki gleda ven iz menjalnika.
colibry napisal/-a:a je sploh kaksn razlika med menjalnikou od 33ke pa 145ke??? kokr jst gledam so eni menjalniki od 33ke tako trdi in tesko se jih salta. medtem ko je 145ki boxer se lepo salta kot pri ostalih avtomobilih...
Je. V 145 imajo boljse resene sinhrone zato ne crkenjo tako hitro. 1. in 2. prestavi sta krajsi na 145 in diferencial je malo drugacen. Po drugi strani pa ima 33tka boljse narejen mehanizem za menjavanje. Ce je dober (da nima nikjer lufta) se pri 33tki boljse in hitreje salta kot pri 145.
Ziv. jst mam pa občutek(in mislm da me ne vara...) , da gre pr moji 156 vcasih ful tezko v prvo k speljem, pa tud v drugo. ampak to ni vedno. mogoče kdo ve kje bi bla težava??? zarad tega ravno ne mislm menjalnika razdirat.....lp