Misli, da je ta test zelo realno napisan. Preberite si zadnji stavek
Končno ena realna glede porabeGTAm napisal/-a:http://avtomoto.siol.net/default.asp?ar ... 0030755350

sej če se pogleda kdo jo je testiral je marsikomu vse jasno...dejanka1 napisal/-a:Končno ena realna glede porabeGTAm napisal/-a:http://avtomoto.siol.net/default.asp?ar ... 0030755350
Ko sem imel za vikend na testu GT-jko 1.9 JTD multijet sem bil tudi negativno presenečen nad porabo. OK, sej sem jo malo bolj žgal kot mojo 156 1.9 JTD, ampak sem tudi imel porabo po računalniku 10,5 litra.alfafil napisal/-a:-na porabo na testu pa se več ne zanašam,preberite malo teste za enak avto v različnih revijah pa vam bo vse jasno

Jaz bi pa verjel. 166 2.4 JTDm. Štart v Ljubljani. Resetiran računalnik. Pot Ljubljana-Koper-Maribor-Ljubljana, poraba po računalniku ob povratku 11,8 litra.kristijan napisal/-a:10,5 ljaz še nikoli nisem prišel čez 8 litrov kaj si pa ti delal z avtom da si imel takšno porabo mi pa tudi ni jasno, ker to je nemogoče. Edino če si računalnik resetiral in se peljal 20 km z polnim gasom tako je možmo drugače pa ne.

povprečne hitrosti pa ne omeniš...GTA lover napisal/-a:Jaz bi pa verjel. 166 2.4 JTDm. Štart v Ljubljani. Resetiran računalnik. Pot Ljubljana-Koper-Maribor-Ljubljana, poraba po računalniku ob povratku 11,8 litra.kristijan napisal/-a:10,5 ljaz še nikoli nisem prišel čez 8 litrov kaj si pa ti delal z avtom da si imel takšno porabo mi pa tudi ni jasno, ker to je nemogoče. Edino če si računalnik resetiral in se peljal 20 km z polnim gasom tako je možmo drugače pa ne.

Si peljal kdaj GTA ? Ni nujno da 147, lahko tudi 156 ?q_verde napisal/-a:sem pa imel moznost vozit golfa GTI-ja in ga ZAL lahko samo pohvalim. brere ne moremo primerjat, se zavedam! kaj pa lahko? 147-ko? Katero? ???????????

Sej ni noben rekel, da tolk kurjo JTDji - da pa se jih na tako porabo spravit. Ne rečem, večinoma brez potrebe. Voziš se 200, ujameš nekoga ki se vozi 140-150 in šaltaš dol, pa čeprav ne bi bilo treba. Prideš na ABC, zatakneš pred rampo v drugo in heftaš punim do 200, čeprav ne bi bilo treba. Veš da se pozna na porabi.Turtle napisal/-a:hm... men trenutno zadnjih 2700km odkar mi laufa ICS mam porabo 7.0. Vozim se 20% relacija 60% mesto 20% obvoznica.... relacija je bla že 6.1 , največ sem mel 7.7 sam je bil takrat debimeter zanič po menjavi največ 7.2...
tko da ne vem kaj vi delate....
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov