kako razstavit sredinsko konzolo 166

Tehnične teme o modelih 164 in 166

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
vepar
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: nov mest

kot v naslovu. - zanima me kako razstavim sredinsko konzolo pri 166ki- rad bi prišel do radia, da namontiram fm modulator. (priklopi se na anteno)

če bi mi kdo ki je že razdiral lahko dal kak napotek, da ne polomim vsega :)
Uporabniški avatar
El Barto
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo Stelvio Q4 2.0 MA 280 2019
Alfa Romeo 166 2.5 V6 2001
Kraj: Gorje

Poglej na Alfaowner (najnovejša tema: http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-164 ... -help.html) oz. si snemi DTE in poglej kaj pravijo servisna navodila.

Oz je treba najprej tisto plastiko okol šalthebla proč dat, odstranit tisto črno obrobo okol ICS-a (se samo stakne), potem so pa eni perščki, ki držijo ICS, kabli so pa baje zelo kratki.
Tolk nahitro. :wink:
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
vepar
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: nov mest

hvala. bom probal tko.
Uporabniški avatar
El Barto
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo Stelvio Q4 2.0 MA 280 2019
Alfa Romeo 166 2.5 V6 2001
Kraj: Gorje

Ja pri tisti plastiki okoli šalthebla pazi, so spodaj eni zoprni pločevinasti fedrčki, ki se zelo radi zataknejo in je muka to proč spravt (pripravi male šraufencigarčke pa kakšno dobro svetilko).
Potem pa tisto črno plastiko okoli ICS-a samo počas proč vlečeš in se samo kaže kako naprej (to sem že imel podrto, pa tisto kar je med sedeži tudi, ampak ICS-a pa še nisem ven jemal).

Je pa vse tako narejeno, da se enostavno sestavlja nazaj, a podiranje je pa hudo zajebano, ampak se da z veliko potrpljenja vse zrihtat (brez polomljene plastike). :wink:
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
Odgovori
  • Informacija