živjo!
mal berem tole debato pa študiram, da se tud men ne dvigne cagar čez 50 stopinj... a če bi zamenju termostat, bi se mi alfica hitrej ogrela? in hitrej ogrela tud kabina?
hvala za info?
Moderator: Tehnika moderatorji

hvala za odgovor.Foggy napisal/-a:Imaš prav, ob menjavi termostata se ti bo avto hitro segrel tako temp. vode kot notranjost avtomobila. Cena termostata za TS motor je pa ca. 6 tisočakov.
Lp
Tu imaš napisano vse o termostatih in temperaturi za JTD in TS so tudi vmes...Jure 156 napisal/-a:Mene zanima kok mam 1.9 JTD 85kw temperaturo.
IMAJO!!!Jure 156 napisal/-a:Termostata za JTD nimajo v IST-u, original je v avtocommercu 29000 SIT
To je 100%.
Ko ga zamnejaš prosim javi razliko.Gricko napisal/-a:IMAJO!!!Jure 156 napisal/-a:Termostata za JTD nimajo v IST-u, original je v avtocommercu 29000 SIT
To je 100%.
sem ga ravno včeraj kupil![]()
ampak ga imajo samo v podružnivi ROKSON...... sem tudi sam klical v IST in ga kao nimajo.....no v roksonu so ga imeli...cena 8.640 sit![]()
PS: upam da bo vredu delal....ker sem spraševal okoli in mi je en mehanik rekel, da če ni original, da rado nagaja.... (je pa francoski izdelek -Vernet)
PPS: termostat pri Zegi je 23.600....saj tako mi je na predračun napisal...
lp

sej to je normalnoDejan156 napisal/-a:no jst sm dons zamenju termostat ki sm ga kupu v ist-u in se temperatura segreje na dobrih 80 stopinj (na odprtih cestah in AC) v mestu pa je nekako skos okoli 90.
Pa še vedno me to moti, ker avto ko je mrzel, pa se kazalec dvigne na 90 stopinj potem pa pade na cca 75 stopinj (brez da bi se vključil ventilator). Nekateri ste mel enake probleme pa je ob menjavi termostata bilo ok, pri meni pa še vedno ni, tko da me zanima če kdo ve kaj bi lahko bilo še narobe?
LP

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti