Adrenalin

kar vam pade na pamet
Uporabniški avatar
dejan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

Zadnje cajte ni nobene pametne teme v ˝krneki˝ in sem se odločil, da bom kar eno odprl.
Glede na to da ste/smo tle sami tišači in več al manj hitri vozniki in ker je posledica hitre vožnje ponavadi tudi adrenalin, pa zaj jaz vas nekaj prašam :D

Kakšne adrenalinske užitke si še privoščite poleg tiščanja po prometnih cestah, oziroma s kakimi adrenalinskimi športi se še ukvarjate. Pa če ma kdo kake hude slikce sebe v strašni adrenalinski situaciji naj jo kar prilepi.

Preden začnete pisat še par napotkov:
Hitropotezni šah, sinhrono plavanje, seks na stranišču diskača, tarok z desetimi piri v riti, golf in podobno ne šteje pod adrenalinske športe, pa če še tako zelo uživate v tem.....

Zdej pa pišite in naj ta tema živi in se razvija - Za domovino s titom naprej :D (to pa zato, ker je dons dan republike)
Zadnjič spremenil dejan, dne Sr Nov 29, 2006 4:31 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
prjatu
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Jah, zame je hud šport naprimer ustajanje zjutraj, ampak to po moje ne šteje :)
Pravi alfist postaneš šele takrat, ko ti zariba prva alfa

Zaradi slabega vremena bo današnji dan prestavljen na jutri
stuntz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Zagorje

Snowboard čutim posledice adrenalina vsakokrat ko se spremeni vreme. Lah pa kak downhill če me zvlečejo na hrib.

(avti motorji jet skiji pa polet)
Freedom of speech ? What is that some brand of toilet paper? Found it at ( cant say PM me ) :D
Uporabniški avatar
dejan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

prjatu napisal/-a:Jah, zame je hud šport naprimer ustajanje zjutraj, ampak to po moje ne šteje :)
Šteje pod hud napor in če je šah lahko šport, potem naj bo tudi jutranje vstajanje. Samo ni tuki nekega adrenalina - se pravi te črtamo zaenkrat.
vepar
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: nov mest

hmmm.. edino dirkanje z minimoto... :D
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Litija

Downhill z biciklom po najbol zjebanem, strmem terenu pa smučanje in skakanje izven urejenih smučišč.
Uporabniški avatar
stuhec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: M Sobota, tel: 041 761446

cakaj malo da slike dobim
super
Uporabniški avatar
dejan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Aja saj res, kot avtor teme bi lahko še jest napisal kaj sem že probal, pa gremo po vrsti od najhujšega navzdol

v mlajših letih
1. bungee - Solkan (v mlajših letih)
2. padalstvo (tudi že zaključil kariero)
3. downhill z biciklom iz lokalnih hribov (tud že par let nisem prakticiral)
4. Motokros po progi na Lavrici in okoliških hribih (pred parimi leti s sposojo CR 250)

Zadnjih par let smo se pa malo umirili in zdaj prakticiram več al manj
- smučanje, mal carvanja, pa mal offroada (kjer te vlečnica pripelje na vrh, nisem za pešačenje)
- jadranje

pol se pa kar neha, zgleda sem se čist zapustu, bo treba neki ukrepat :D
opankar
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lubiana

Downhill, sicer zadnje čase vedno manj pogosto, in pa smučanje.
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
Uporabniški avatar
Spasky
Alfist
Alfist
Kraj: Zasavje

Ko si ravno omenil hitropotezni šah (kontra $$), te vsekakor napolni z adrenalinom, tisti ki celo obvladajo(mo) pa tudi denarnico! :mrgreen:
Drugače je trenutni adrenalinski šport vožnja s quadom, komaj čakam sneg... :mrgreen:
Mitsubishi Outlander
Mini Cooper S
Ducati Diavel
Uporabniški avatar
DaviiD
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Maribor
Kontakt:

Lani sem se peljal iz pohorja (po sneznem stadionu) s kolesom..po zimi seveda:

Slika
Slika

Letos nameravam ponoviti podvig, tako da ce je kdo da gre z mano se priporocam..

Drugace pa se to:
Slika
Slika

Pa to smo si enkrat sposodli:
Slika
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Mountanbike poblatu in koreninah (če mi res manjka adrenalina spust s šmarne gore), boks, na snowbordu nisem stal že par sezon, bo treba spet malo. Za motor pa še ni denarja. Mi je pa to velika želja, ki se vsako poletje nevzdržno veča. Japonski 4je cilindri pa ena solidna oprema (bandit helmet) in seveda dobro dodatno življensko zavarovanje:D
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Uporabniški avatar
dejan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Tele snežne sanke mi zgledajo zanimive, baje leti ko pr norcih :D
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: maribor
Kontakt:

dejan napisal/-a:Tele snežne sanke mi zgledajo zanimive, baje leti ko pr norcih :D
-enkrat sem imel priložnost to peljat,mislim da je imela 140KM,4 sec do 100
-vsak ki je stisnil plin do konca se je zraven drl od navdušenja,enostavno ne moreš bit tiho ko to prvič probaš =D>
mike
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: bohinj & KR

jst za adrenalin kdaj kakšn DH udarim z bajkom
drgač pa, ker se bliža zima, že komaj čakam prvi sneg, da se zalaufajo motorne sanke.
pred časom sm mel prilko sprobat arctic cat 500, arctic cat 700, oba modela dirkalna varjanta. to ne morš verjet kakšni pospeški so. nism se še peljal s kakšno zadevo, k bi mela take pospeške, pa da ti tuk adrenalina našopa. sam stisneš ročko do konca pa se držiš za balanco, da te ne odtrga. sam kriza je pol k tuk trdno držiš za balanco, ker tiste ročke za gas ne morš spustit. enkrat sem med pospeševanjem spregledal potok (s 500ccm sanmi) in s hitrostjo mal čez 90km bil prekratek za kakšen meter. me je zmetal ko prasca, sam sem ostal cel, prav tako pa na srečo tudi sposojene sani, ki so brez šoferja po zraku letele 12 metrov :mrgreen: je pa tut hud filing, k se zadeva začne dret k jo prbiješ na obrate. že ta zvok ti adrenalin našopa pa postav kocine pokonc.
joj no, a ste mogl to temo nardit, zdej bom spet komej čakal sneg.

sm šu prov poiskat na stran
tale model 700ccm (ups, zdej sm vidu, da so kao mountain series) http://www.arcticcat.com/snow/past_models.asp?id=298
pa tele 500ccm, s takimi sem skor preskoču potok http://www.arcticcat.com/snow/past_models.asp?id=223

edit: sm popravu en link, k so si tuk podobne, komej ločiš med sabo :D
Odgovori
  • Informacija