"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."
Ni rečeno da je glih pijan. Stari ljudje pač Ena moja soseda je bla glih taka....dokler je še vozila. Gas do podna in glih da se je premikala. Mi je pognalo kar strah v kosti ko se je peljala mimo moje alfice. OK, ona vsaj ni nikamor zaružla.....vsaj mislim
Jah, moj bivši najmodajalec je imel enake probleme, čisto nov Golf 5, vzletanje na polno, obutan z vseh strani, pa včasih je šel peš, ker mu avta ni ratal iz garaže dobit. Aja, menjalnik je tud škrtal na polno, ker je včasih pozabil sklopko stisnit
Pravi alfist postaneš šele takrat, ko ti zariba prva alfa
Zaradi slabega vremena bo današnji dan prestavljen na jutri
ce koga take stvari zanimajo naj si z neta potegne Gnomon Workshop - The Techniques Of Scott Robertson Vol 6 - Industrial Design Rendering.avi.
tip eno cist high-tech kolo v dveh urah zrise ter obdela v photoshopu tako, da izgleda kot fotografija.. cist hudo. pa tut ostali deli od scotta robertsona so poucno znanje, ce koga zanima risanje, projekcije & stuff.