kar pa tudi je_BiStRi_ napisal/-a:vem pa da preveč reklame zna biti tudi odbijajoče za kupce
FuManchu napisal/-a:V moji dvoletni alfistični karieri sem ugotovil, da je najpomembneje biti član AMZS (zastonj šlep)

-potem je svizec zavil čokoladico...VIPkawa napisal/-a:mamo švabeka doma 1.9 TDI 90KM in italjanerja 1.9 JTD 105KM in morem povedat, da res pije ITA manj za 1 liter. V normalni vožnji po mestu in odprti cesti mi na en tank pije ALFICA 145 5,4L/100km, mrtev motor VW pa 6,2 L/100km

Če pa prijatl kava misli, da je boga za jajce potegno...sport napisal/-a:Mislim morte se pa spičit![]()
L.P.

To je verjetno res, ja. Ko jaz kupim kakšnega za nadaljno rejo, imajo vsi 100.000 prevoženih, ne glede na letnik. Pa vsi ponavadi tako čudno delajo in kadijo... Če pa si prvi lastnik, je pa sigurno drugače. Ampak vseeno ga ne bi upal imeti tako dolgo...alfafil napisal/-a:-tito156,se kar strinjam z teboj razen pri številu prevoženih km pri dizlu,kajti če si prvi lastnik in vzdržuješ vozilo,sigurno presežeš 300 000km,stroški pa...
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov