mene je ta xenon kar prepriču.
kolko je ta sistem (kit) občutliv na tresljaje s ceste - imam namreč kar pošten trd avto in se čuti usak kamenček s ceste
gorkichev napisal/-a:mene je ta xenon kar prepriču.
kolko je ta sistem (kit) občutliv na tresljaje s ceste - imam namreč kar pošten trd avto in se čuti usak kamenček s ceste
Meni dela že dve leti in pol! Imam tud js trd avto!
No mene je tut xenon premamil... Zdj pa nevem od koga vzeti kit, cene so od 145€ naprej... Najbol me mika od tega ponudnika, ker ima trgovino, in bom pomoje vsaj hitro dobil nadomestn del če kaj crkne...
Kaj pa vi kaj mislite? Bo gdo uzel od koga drugega?
creed555 napisal/-a:Zivjo
Ja sva se menila z Alro-tom glede teh Xenon kitov in midva sva se precej zagrela za HID kit 4300K(naj bi bil najbolj bel), ker noceva nekega modrega odtenka. Samo jih je precej tezko dobit, saj vecina ljudi kupuje 6000K (vlece kao rahlo na modro). Kateri tip misli uzet Gorkhicev ne vem. Vendar, ko zdaj gledam slikce na tem linku ki si ga ti prilimal, je 4300 se mal rumena svetloba, 6000K pa najblj bela?!
Sam sem se zacel se najbolj zanimat za okoli 5000K. Kaj bom dobil pa ne vem. Bomo pa kupili z Alro-tom skupaj da dobimo se kak popust. Ce si tudi ti ZA, potem smo ze 4je!
LP
Jaz vas ne bom prepričeval, samo 6000 sveti zelo belo! Sicer imaš pa slikce v "mini srečanju" za primerjavo med original in KIT-om!
Če vprašaš mene, bi jaz montiru najcenejši kit ki ga dobim!
Ko sem sam kupoval že precej časa nazaj, sem izbral najcenejšega!!!
ja res, takrat je bilo to čez 300 eurou!
Dela pa še sedaj!! tok tok
Pa se nekej me zanima. Kako je pol s prehodom drzavne meje? Al lahko kej tezijo policisti u tujini zarad teh kitov? Nebi rad vidu da me polet ko grem na dopust zavrne nekje na meji med svico in francijo. A je mel kdo tezave pri prestopu meje z kiti? Alfista ti si z Brd in pomoje pogosto hods u Italjo? Si mel kaj tezav?
creed555 napisal/-a:Pa se nekej me zanima. Kako je pol s prehodom drzavne meje? Al lahko kej tezijo policisti u tujini zarad teh kitov? Nebi rad vidu da me polet ko grem na dopust zavrne nekje na meji med svico in francijo. A je mel kdo tezave pri prestopu meje z kiti? Alfista ti si z Brd in pomoje pogosto hods u Italjo? Si mel kaj tezav?
Zaenkrat ne! Upam, a bo tako tudi naprej! Tudi na tehnični sem že dvakrat opravil PB.
Kot zanimivost, na AMZS menijo, da so moji žarometi, ki vsebujejo HID kit pravilno nastavljeni in ne motijo drugih udeležencev v prometu, saj mi druače verjetno nebi dali potrdila.