zdaj v teh zimskih casih se mi je ze 2x zgodilo, da zjutraj ko se vsedem v avto (stoji zunaj nazalost) in zategnem rocno zavoro se ta "zaskoci" nekje na polovici in se ne vrne v prvotno stanje! Voznja v takem stanju seveda ni mogoca, ker bi vrjetno skrivil zadnje diske! A je to mozno se kej drugega, kot da mi zmrzne "zajla" za rocno zavoro?
Vsaka ideja, predlog, komentar dobrodosla
men je 1 x na pred 10 letami zmrznila, pa od takratzategujem sam med voznjo
zajle vzami dol, jih spucaj, pocpricaj z wd ali vlij bolj redko olje not, ce pa so hin pa tako in tako mors zamenjat
Zajle od ročne se uničijo predvsem zaradi neuporabe. V obodu žične vrvi(zajle) je olje, ki se ob redni uporabi enakomerno nanaša, tudi na izpostavljene dele "zajle" in tako skrbi, da le ta ne zarjavi in lepo teče. Če se ročno zavoro ne uporablja, je ponavadi takrat, ko jo najbolj krvavo potrebuješ popolnoma neuporabna.
Poleg menjave žičnih vrvi, z novimi in po možnosti prevlečenimi s teflonsko oblogo kot je predlagal prjatu, je najboljše za ročno redna uporaba, pa tudi če ni klanca kjer parkirate, kajti takrat, ko bo klanec jo boste še kako rabili.
prjatu napisal/-a:Ja, zmrzne ti zajla, rešitev je menjava zajl s takimi, ki so prevlečene s teflonom, mene so prišle cca 40 ojrov, iskat sem jih šel pa semle
POŠTA: 1000 LJUBLJANA
METAL TEG D.O.O. TRGOVINA IN PROIZVODNJA ŽIČNIH POTEG,
MOČILNIKARJEVA ULICA 5
TELEFON: (01) 5291426
TELEFON: (01) 5291427
TELEFAKS: (01) 5291426
E-POŠTA: [email protected]
Rešitev je tudi, da zajle snameš in v bovden naliješ malo glicerina ali pa našpricaš z wd-jem
Predlagam tole kar ti je prjatu napisal, pa ko boš montiral pazi, da se ne bo dotikala auspuha, ker potem preguli/prežge zunanjo gumo in lahko še enkrat menjaš
Fantje, ne se zahebavat z zavorami. Čeprav ročna zavora izgleda nepomembna, zna biti rešilna bilka v kočljivi situaciji.
Po mojem mnenju je avto neizpraven in ni za na cesto. 50€ pa tudi ni strošek, da je avto tipi topi.
ja damijan se strinjam s tabo...men se je tud 2 dni nazaj zgodil da mi je zamrzlna. res je da je ne uporabljam kej velik, sam takrat k pa bi jo rabu pa ne prime glih najbol. v cem bi bla tezava? nastelana je dost, sam vseen ni ksnga ucinka. so posledica tega mogoče obrabljene ploscice??? lp
na svojem avtu pletenic nimam ravno v odlicnem stanju, zato zamrznejo. ni pa to razlog da rocna zavora drzi slabo tudi pri temperatuh nad niclo.
sem pa menjal zadnje diske in ploscice, ker sem imel obcutek da zavore zadaj primejo premalo in od takrat tudi rocna drzi vredu, ce so le temperature nad niclo.
ja sj ob naslednji plači morm najprej menjat zadnje ploscice, pa verjetn tud diske, ceprav niso tok slabi. pa ocitn bo treba tud zajlo za rocno menjat. ma kdo ksn predlog kasne ploscice nej nabavm??? zdej mam od lucasa pa skripa in cvil k pr norcih . sm mislu da se bom nekok navadu sam mi gre zmer bol na jetra.....lp
men jo je pred 1 tednom(ko je bil sneg in vse zmrznal) utrgal... Takoj sem jo šel kupit na pooblaščeni servis alfa Romeo Stepančič (Vojnik pri Celju) in za njo odstel 23 EUR! Je prevlečena,...pa še na zalogi so jo imel
prjatu napisal/-a:Ja, zmrzne ti zajla, rešitev je menjava zajl s takimi, ki so prevlečene s teflonom, mene so prišle cca 40 ojrov, iskat sem jih šel pa semle
POŠTA: 1000 LJUBLJANA
METAL TEG D.O.O. TRGOVINA IN PROIZVODNJA ŽIČNIH POTEG,
MOČILNIKARJEVA ULICA 5
TELEFON: (01) 5291426
TELEFON: (01) 5291427
TELEFAKS: (01) 5291426
E-POŠTA: [email protected]
Rešitev je tudi, da zajle snameš in v bovden naliješ malo glicerina ali pa našpricaš z wd-jem
Kak je s to firmo? Sem jim pisu mail, pa ni blo odgovora, pa sem klicu, pa je gospodična rekla, da delajo zajle le po vzorcu. Zakaj imajo potem bazo vozil in kat. št. za zajle? kako ste vi pršl do novih zajl (pri njih).