Če se želiš vozit še nekaj tisoč kilometrov pa vzdržuj avto. Avto je vreča brez dna. Če bom hotel imet čimmanj stroškov si bom kupil Cliota 1.4 motor ker bo mala registracija, ker so to dobri motorji (fotko se brez menjave olja in filtrov vozil skorajda 80k kilometrov), ker je vzdrževanje le-tega relativno poceni in ker konec koncev dobiš rabljen motor že za 100 EUR (menjal pri fotru mesec dni nazaj). Ampak so mi avti všeč in ni mi problem del plače odvajat za avto, čeravno me veliki stroški potrejo. Moram potrkat da se leto in pol z svojo JTD vozim brez kakršnikoli težav. Menjal ogrevalne svečka zaradi česar sem zbil ceno že pri nakupu in pa dal sem vanjo nov akumulator ter termostat... Moram potrkat, da razen gnilega dna ni bilo problemov.
To, da boš moral takoj nekaj denarja zmetat na avto ko ga boš kupil je pa samoumevno. Ko si avto kupil si bržda ja vedel, da boš moral v štartu narediti osnovni servis če je stal dve leti?!?! Ali pa tudi ne, saj ti je kot kaže zmanjkalo tudi za registracijo.
Čuden tič si mi ti (ne v slabem smislu)