Ogled muzeja Alfa Romeo - 8. februar 2007

Objave srečanj in prireditev ...
Odgovori
Uporabniški avatar
GTAm
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Postojna

ja prjatu, popravi me, če se motim, ampak tudi Shadow ne vem, če pride do Areseja in nazaj z enim tankom :doubt:
Uporabniški avatar
prjatu
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

Itak da ne :mrgreen:
Pravi alfist postaneš šele takrat, ko ti zariba prva alfa

Zaradi slabega vremena bo današnji dan prestavljen na jutri
Uporabniški avatar
GTA lover
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Predlog: kaj pa če naredimo zbor na zadnji črpalki pred mejo na Fernetičih? Dostopna je (recimo) z obeh smeri vožnje...Pa verjetno bi bolj mirne duše puščali tam avtomobile kot na Studencu...

Kar se porabe tiče: mislim, da je realno pričakovati narejenih 850 km z enim tankom le s kako 166 JTD ali Kappo JTD - samo itak nobena ne gre, če se ne motim...Pa še to je rizik, nikol se ne ve, mogoče je kje kaka nesreča in neumno narejen obvoz, pa si tam...
Uporabniški avatar
GTA lover
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Če sem prav razbral, glede na omembo tistih 48 ur, se štrajk začne danes zvečer. Vendar bo na avtocestah trajal le do četrtka do desetih zvečer, kar v končni fazi pomeni, da bomo pač malo bolj pozni v Sloveniji, ampak se bo dalo dobiti gorivo. Plus tega je pa tudi zadnji stavek obetajoč.
Tomorrow at 7pm the gas distributors' strike will start, opposing the deregulation bill passed by Minister Bersani and approved by Cabinet on January 25. For 48 hours, from 7pm tomorrow until 7pm on Friday, February 9, gas distributors will remain closed, but Sicily will anticipate the closure by 24 hours, at 7pm today. On motorways the strike will begin at 10pm tomorrow and will end at 10pm on Thursday, Feb 8. In a joint statement the unions, Faib/Aisa, Fegica, Figisc/Anisa, pointed the finger against minister Bersani, pointing out that "he misses no opportunity to confirm his unavailability to meet and favours supermarkets ahead of the category and the large majority of consumers." Unions asked for "direct" action of the PM without whom "it appears increasingly difficult to organise a summit." "Sueprmarkets, already today sells petrol bought from oil companies with over 150 euros every thousand litres less than the recommended price; while distributors only sell it at 35 euros less. This is the real injury to competition, but on this matter Bersani, clamped between the oil company and supermarket lobbies, does not have the bravery to act." Despite the strike, Faib/Aisa, Fegica, Figisc/Anisa still guarantee the minimal and emergency services both in cities and motorways.
Vir: www.italy-news.net
Uporabniški avatar
Overs[t]eer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 3.2 GTA

Oddam v najem:
- 1×kantica polna nafte
- 1×kantica polna OMW 100

Čist resno mislim, tisti k mate krizo se "oborožite" s temi majhnimi kanticami, dve lahko jst priskrbim... sicer ni velik, neki pa je.
Uporabniški avatar
GTAm
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Postojna

Se javim za OMW 100 :D
Uporabniški avatar
erikus
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Ilirska Bistrica

GTA lover napisal/-a:Če sem prav razbral, glede na omembo tistih 48 ur, se štrajk začne danes zvečer. Vendar bo na avtocestah trajal le do četrtka do desetih zvečer, kar v končni fazi pomeni, da bomo pač malo bolj pozni v Sloveniji, ampak se bo dalo dobiti gorivo. Plus tega je pa tudi zadnji stavek obetajoč.
Tomorrow at 7pm the gas distributors' strike will start, opposing the deregulation bill passed by Minister Bersani and approved by Cabinet on January 25. For 48 hours, from 7pm tomorrow until 7pm on Friday, February 9, gas distributors will remain closed, but Sicily will anticipate the closure by 24 hours, at 7pm today. On motorways the strike will begin at 10pm tomorrow and will end at 10pm on Thursday, Feb 8. In a joint statement the unions, Faib/Aisa, Fegica, Figisc/Anisa, pointed the finger against minister Bersani, pointing out that "he misses no opportunity to confirm his unavailability to meet and favours supermarkets ahead of the category and the large majority of consumers." Unions asked for "direct" action of the PM without whom "it appears increasingly difficult to organise a summit." "Sueprmarkets, already today sells petrol bought from oil companies with over 150 euros every thousand litres less than the recommended price; while distributors only sell it at 35 euros less. This is the real injury to competition, but on this matter Bersani, clamped between the oil company and supermarket lobbies, does not have the bravery to act." Despite the strike, Faib/Aisa, Fegica, Figisc/Anisa still guarantee the minimal and emergency services both in cities and motorways.
Vir: www.italy-news.net
Iz Faib/Anise sem dobila odgovor, da bo odprtih 12% bencinskih črpalk. Katere, še sami ne vedo. Ma do Milana bi sigurno morale bit nekatere odprte. :?
rapbit
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: lublana trnovo

kaj mail je pol kdo poslal u mozej ...?
meu bi use kar ma križ pa kačo u krogcu!!!!!
-----------------------------------------------------
Uporabniški avatar
GTA lover
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ehhh, kje je še muzej, če še bencina ni :lol:
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

Potrebno je računati, da bodo vse polno zasedene, kar pomeni, da bo dolga čakalna vrsta. Po banu se vozi ogromno tovornjakov, ki pa so tudi potrebni goriva...in če se naredi kolona si u p***i kar zna povzročiti kakšno zamudo...pa če še dodamo osebne avtomobile itd :? sicer pa navsezadnje, mislim, da je odhod dovolj zgodaj, da bomo pravi čas v Milanu in tako izkoristili cel dan.

Aja kljub zgodnji uri ne bomo sami na banu...je kar prometna tale naša pot.

Kakorkoli že...Lafa je pripravljena, oprana, posesana in oborožena z kanticami :mrgreen: Potrebno se je še založiti z red bull-i in gasa :D :D :D
145 QV,33,145,147,159 TI
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica/Gorenje pri Divači

.....deve essere assicurato sulla rete autostradale il funzionamento di una stazione di servizio ogni 100 km.....
Torej kot je že nekdo napisal, bi moralo biti zagotovljeno delovanje ene bencinske črpalke na vsakih 100km. Ni pa nujno, ker je odvisno tudi od lastnikov samih.

Pa še nekaj zelo pomembnega!!! Sem poklical v muzej in se pozanimal če je potrebno predhono javit za obisk muzeja in so mi to potrdili. Gospa je rekla da v kolikor gre to za večjo skupino, je treba javit v naprej, da potem oni dobijo nekoga ki te pelje okrog, predvsem zaradi varnosti je rekla. Sem ji povedal da naj bi prišli v cca. 20-ih (upam da sem prav preštel). Je rekla da sigurno vsi naenkrat ne boste šli noter, naenkrat naj bi jih šlo 7-8 (mogoče 10) in ko bi ti prišli ven bi lahko vstopili drugi. Ogled muzeja pa naj bi trajal cca. 1 uro. Te informacije sem pravkar dobil po telefonu, tako da se boste mogli malo organizirat. Upam da sem vam malo pomagal in mi je žal da ne morem zraven.

Tudi glede črpalk sem vprašal to gospo če kaj ve in je rekla da so danes bile nekatere odprte, samo da ne more nič rečt 100% ker je to odvisno od posameznikov al se pridružijo stavki al ne.

P.S. Če vas še kaj konkretno zanima se lahko potrudim in še enkrat pokličem dol......do 16:30 je čas.

LP
Slika
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

@Alro =D> =D> =D>

Sepravi če prav razumem smo najavljeni sedaj :D

Ok, bomo se že nekako razporedili...

Alro ob priliki ti pivo ne uide :D =D>
145 QV,33,145,147,159 TI
Uporabniški avatar
GTA lover
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Sej bomo valda tankal šele nazaj grede, pol pa nimamo kej zamudit :doubt:
rapbit
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: lublana trnovo

CAR .. pivo k pridete u ljubljano primorci!!! hvala za trud... :wink: !
meu bi use kar ma križ pa kačo u krogcu!!!!!
-----------------------------------------------------
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

p.s. zna se zgoditi, da bojo stavko podaljšali, kar pomeni, da če ima kdo kako kantico doma nej jo raje v avto da pa napolni...porabilo se bo v vsakem primeru, tako da...
145 QV,33,145,147,159 TI
Odgovori
  • Informacija