No, bilo je zanimivo, po poti smo se imeli fajn (hvala Sraka (če bereš), Rapbit, Over, Baxxter, the best ste, še posebena hvala Simonu za vožnjo), od muzeja sem nekako pričakoval več, moram pa se pridružiti mnenju Alana glede sedenja v nekaterih dirkalnih modelih. Priložnost za kaj takega je res le ena, je pa tudi eno dejstvo. Če bi bili omenjeni avtomobili v zares muzejskem stanju, bi jaz gotovo ne sedel v njih - tudi dotaknil se jih ne bi. Ker pa so večinoma v nezavidljivi podobi tam, pa sem prepričan, da s svojim sedenjem v 156 ST in Stradale nisem povzročil nikakršne škode. Nad tem sem bil tudi rahlo razočaran (nad stanjem avtov), saj jih ima precej kake manjše ali večje napake, ki niso primerne za muzejske primerke.
@prjatu: normalno da niste vi krivi za odpoved naše navigacije (:-)()... A kljub temu se mi je zdelo vse skupaj zelo "po avtih razparcelirano". Kakorkoli že...
V glavnem, slike bom prilepil v naslednjih dneh (zelo malo, pozabil počistit kartico

), za zaključek pa kljub nezainteresiranim Italijanom v muzeju priporočilo vsem, ki v Areseju še niste bili, da si ta muzej ogledate.