avtosvet na masarykovi v ljubljani. pr njih se da zment da te poklicejo ce je kaka varianta. 2x mesecno imajo dobava avtomobilou. jst sm se su neki ment za 166ko 2.4 jtd pa je reku da se da vse zment.
sem kontaktiral že par avtohiš omenjenih, avtosvet sem spustil ker nekak na tem forumu do zdaj ste vsi bol ko ne negativn odnos meli do njih oz. odsvetovali avte pri njih kupovat, no kakorkoli bom še pri njih probal da vidimo kaj bo
you cannot be a true petrolhead until you've owned an alfa. J. C.
Jaz sem tut svojo alfico kupil v LJ:..mislim da pri avtohendlerju...ki uvaža avte iz italije..Mislim da je to A1...oz. Agt trade...tak mi vsaj na pogodbi piše...se pa ta prodajalec nahaja v LJ, tam ko je ono križišče za Kranj...ne spoznam se toliko na LJ, saj sem iz mb...vendar je tip bil pošten...in mi je vredu alfico prodal...
LP!
Nekaj podobnega je tudi Avtosvet na Masarykovi. Načeloma v tujini manj vrtijo kilometre nazaj, pri nas pa je to že malo preveč pogosto. Lahko pa naletiš na slabi avto povsod.
Jaz imam dobro ponudbo direktno iz Italije (za AR 159), posredno poznam prodajalca. Nekaj ceneje je... Tale Finnova pa ni kaj ceneje, kot če kupiš pri kakšnem drugem prodajalcu... Kaj pa vem...