Dobra tema...................
Imel sem priložnost preizkusiti Blue&Me v novem Bravo-tu,ob njegovi predstavitvi v italijanski Gorici prejšnji teden.
Prav v ta namen ,sem s seboj vzel USB ključ na katerega sem prej naložil 20 skladb v formatu mp3 in 10 v formatu WMA.
Po vstavitvi ključa v režo je ključ začel utripati(kot je normalno) na displayu avtoradia pa je napisalo MEDIA PLAYER.In potem tišina.Čez čas se je sam vrnil spet na radio postaje ,poizkušali smo na razne načine ,ugasnit radio ,vstavit ključ in ga spet vklopit .Ista reč,spet izpis MEDIA PLAYER in spet je začel radio.Tudi tipka SOURCE se ni odzivala.Enako tipka z znakom Windows na volanu ,gluha.Žal glasbe iz ključa nikakor ni predvajalo
Vprašal sem prodajalca(zelo ustrežljiv in prijazen) ,če kaj delam narobe,in je rekel da mogoče zato ne dela ker so skupaj mp3 in WMA fajli

ali pa da ključ ni kompatibilen

.
Lepo prosim, ključ da ni kompatibilen..............mogoče Bravo ni kompatibilen.
Ključ pa je Verbatim 512MB star nekaj mesecev,in dela z drugimi napravami brezhibno!!!
Ne vem, mogoče je kot je prvo rekel, da so različne končnice fajlov skupaj

.
Vsekakor bom šel tja še enkrat ta teden z drugim ključem in samo z Mp3-ji tako da bomo ta Blue&Me raziskali.............
P.S.:

Čeljust mi je skoraj dol padla ob novem Bravo-tu.Materijali so odlični

.