Torej, prišel sem na idejo, da bi jaz za odtenek znižal svojo alfico.
Zdaj pa me zanima, ali se da menjat samo fedre, brez blažilcev, ker se mi ne gre za neke velike spremembe, le malo trše in malo nižje podvozje bi imel pač.
Ima kdo kakšne rabljene sport vzmeti za prodat?
Lp, bass
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Itak da ma s stylingom
Bass: "Zdaj pa me zanima, ali se da menjat samo fedre, brez blažilcev, ker se mi ne gre za neke velike spremembe, le malo trše in malo nižje podvozje bi imel pač."
Al nej da kr pod oglase:
Če se da kupim sam fedre, če na pa oboje...
It doesn't matter what you drive, but how you drive it
Vem, da so to eibachi, a nekako se mi ne da ubadat s homologacijo in brez veze nekaj plačevati, zato so originalni veliko bolj elegantna rešitev. Ali pa če se eibachi dobijo v črni barvi brez napisov, da nebi bilo vpadljivo kar mislim da se ne.
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
bass napisal/-a:Vem, da so to eibachi, a nekako se mi ne da ubadat s homologacijo in brez veze nekaj plačevati, zato so originalni veliko bolj elegantna rešitev. Ali pa če se eibachi dobijo v črni barvi brez napisov, da nebi bilo vpadljivo kar mislim da se ne.