letos bom še za agurija. so pokazal ogromen napredek

jah morš vedt, da je na večini testirajnih raikonnen pelu star bolid. zdej se bo pokazal kok je kdo dobr. ne pravm da massa ni dobr, sam bo kimi ga povozu. Moje mnenje sam.skerž napisal/-a:No no,sm prepričan,da bi Massa osvojil pole,vsaj glede na dosedanje rezultateBjorn napisal/-a:nič ni blo na začetku treninga ampak po dveh tretinah.....roko na srce tud ko mu je avto delu na tem treningu, ni mel kakih posebnih rezultatov.lizard napisal/-a:Meni je osebno Ferrari letos bolj všeč ker ga ne upravlja Schumacher, saj mi nikoli ni bil preveč všeč, čeprav sem ker vedno navijam za Ferrari navijal posledično tudi za njega.
Mi je pa žal Masse, ker se mu je pokvaril menjalnik že na začetku treninga in je obtičal na 16. mestu. Drugače pa vsekakor bravo Kimi! Juri upam da bo zmaga rdeča![]()
![]()
škoda....

lizard napisal/-a:Bjorn ti pa nisi bil glih vešč v spremljanju testiranj
Kimi je le na enem testiranju, ki je bilo še leta 2006 imel star bolid, na vseh ostalih torej že od prvih testiranj v Januarju sta imela oba nova bolida, in je bil Massa na vseh 0,3 sekunde v povprečju hitrejši, zato je tudi Massi toliko ljudi pripisovalo vlogo glavnega favorita.
težave z menjalnikom pa je imel že pred kvalifikacijami.

V valencisi so nekje v zacetku februarja 2007 testirallizard napisal/-a:Bjorn ti pa nisi bil glih vešč v spremljanju testiranj
Kimi je le na enem testiranju, ki je bilo še leta 2006 imel star bolid, na vseh ostalih torej že od prvih testiranj v Januarju sta imela oba nova bolida, in je bil Massa na vseh 0,3 sekunde v povprečju hitrejši, zato je tudi Massi toliko ljudi pripisovalo vlogo glavnega favorita.
težave z menjalnikom pa je imel že pred kvalifikacijami.

Kimi zmagu, drugi alfonso, tretji ta črnc, četrti heitfield. massa mislm da 6.Dejan156 napisal/-a:Rezultati?
Žal se mi ni dal sred noči ustat, zdej pa me tud ne bo doma da bi gledal ponovitev dirke.
Očitno je bil kimi prvi, kako je blo pa z masso, kater je bil?
Kaj pa Al(f)onso(upam da je bil za obema ferrarijema
)

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov