-zanimiva barva,da je zadnji odbijač nepobarvan je malo čudno,neenaka zatemnitev bočnih stekel mi nikoli ni bila všeč,kakor tudi črne alu ne,moraš se prav potrudit da vidiš,ali niso navadne jeklene gor
-drugače pa,fajn se vozi
alfafil napisal/-a:-zanimiva barva,da je zadnji odbijač nepobarvan je malo čudno,neenaka zatemnitev bočnih stekel mi nikoli ni bila všeč,kakor tudi črne alu ne,moraš se prav potrudit da vidiš,ali niso navadne jeklene gor
-drugače pa,fajn se vozi
dej mal razlož kaj si misliu z to neenako zatemnitvijo bočnih stekel, k me res bega. vse šipe so zatemnjene toliko kot dopuščajo na homologaciji!!
burecio, glede lučke za benz pa vem ja , še čakam da pride do rezerve da vidim če se bo vidla skoz ali ne. ker ma en kolega zelo podobno pa se mu vidi skoz!
misljeno je bilo razlicno temnjena sprednja in zadnja stekla. zadnja so namrec lahko bolj zatemnjena kot prednja (prednja morajo imeti 91% zadnja pa 72% prepustnost ce se ne motim).
colibry napisal/-a:bodite veseli da mamo lahko spredaj temnjene sipe recimo v nemciji mas lahko samo zadaj edino ce je avto serijsko opremljen z vsemi temnimi sipami.
se prou strinjam, že tko komplicirajo z to homologacijo, dobr da je saj tko k je!
pa še neki novga, ravnokar nazaj skp dau pa si poglejte slike na linku
colibry napisal/-a:bodite veseli da mamo lahko spredaj temnjene sipe recimo v nemciji mas lahko samo zadaj edino ce je avto serijsko opremljen z vsemi temnimi sipami.
se prou strinjam, že tko komplicirajo z to homologacijo, dobr da je saj tko k je!
pa še neki novga, ravnokar nazaj skp dau pa si poglejte slike na linku
Jaz bi rad kako sliko celega avta spredaj malo bolj od daleč cca 3m! Drugače načeloma ni slabo! Seveda bi blo treba videt u živo! No za GTA look v črni je meni odlično!
Pri tebi mi nekako ne pašejo samo žmigavci, samo ne vem kako bi jih pobarval v plavo, ker že črno komplicirajo.
Ciao Alfista
p.s. zakaj pa smo tle na forumu, če si ne pomagamo
tebe sem pa vec kot 10000x vidu iz trzina v lj in domzalah in tam okoli sem vedu da je iz foruma ampak nism nikol pobelndu k sm bil s sluzbenim kombijem