Kazen?

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Uporabniški avatar
El Barto
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo Stelvio Q4 2.0 MA 280 2019
Alfa Romeo 166 2.5 V6 2001
Kraj: Gorje

Aha sej HID imam v mislih tam okol 4000K do 5000K, pa balaste itak ni problem kam lepo spravt (je itak vse pokrito s plastiko).

Za auspuh pa nima niti kančka namena delat homologacijo, saj je itak stvar baje s TUV, pa za tak avto je namenjen pa pod tistimi zakonskimi 74 dB.
Ker če bi moral tega homologirat, potem bi moral tudi čisto navadnega železnega, če je od drugega proizvajalca in ne od AR?
V končni fazi pa zgleda kot original, mogoče malenkost večja rora, pa malce bolj se sveti komplet auspuh. Aja pa če bom menjal bom itak menjal obadva naenkrat (od katalizatorjev do konca).

Edit
Še malce podatkov: KLIK 1, KLIK 2
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
Uporabniški avatar
colibry
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

meni recimo za HID takrat ni nic tezil. pa sem povedu da je naknadno vgrajen xenonski zaromet in da mi zato nedela 1 luc ker je pac crknila zarnica. pa je reku da ga to ne zanima.
Cuore Sportivo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

El Barto napisal/-a:Mene pa samo zanima, ali je kdo imel probleme zaradi HID-a. :?:

Pa če kdo ve ali imam lahko probleme s čem teklem: KLIK 1 in KLIK 2 :?:
ponavadi se homologira samo zadnji lonec (srednjega ponavadi sploh noben ne pogleda).

je pa ceneje narediti homologacijo kot pa da ti vzamejo tablice in te pošljejo na izredni tehnični pregled :)

Ragazzon 8) :)
Uporabniški avatar
H.P. BaXXter
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lj

kaj pa ce imas samo nastavek nasvasan na zadnji lonec?je lahko kaksna frka z modrimi ali ne...?verjetno da odvisno na kaksnega naletis pomoje
FuManchu napisal/-a:V moji dvoletni alfistični karieri sem ugotovil, da je najpomembneje biti član AMZS (zastonj šlep :lol:)
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

nastavek naj bi po zakonu bil privijačen ampak ce nimas res odurnega in prevec vpadljivega se pomojem ne bodo spuscal v to.
Slika
don_baron
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Domžale
Kontakt:

ja 30k je kazn če se pa ne obnašaš lepo pa še kej najde tko pač je so pač najmočnejši tile možje v modrem ! :evil:
Primož
Odgovori
  • Informacija