bass napisal/-a:Vem, da so to eibachi, a nekako se mi ne da ubadat s homologacijo in brez veze nekaj plačevati, zato so originalni veliko bolj elegantna rešitev. Ali pa če se eibachi dobijo v črni barvi brez napisov, da nebi bilo vpadljivo kar mislim da se ne.
bass napisal/-a:Fedre barvat je neumnost, ker barva poči in pride spodaj voda, potem ima pa rja zabavo.
fedre so plastificirane, ...
No, saj, rezultat je isti, kajne, zarjavijo na koncu.
Tako je, rad bi original predvsem, ker je lažje vse skupaj kar se tiče birokracije. Tudi rabljenih se nebi branil, še raje konec koncev.
Alro prodaj mi fedre
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
bass napisal/-a:Fedre barvat je neumnost, ker barva poči in pride spodaj voda, potem ima pa rja zabavo.
fedre so plastificirane, ...
No, saj, rezultat je isti, kajne, zarjavijo na koncu.
Tako je, rad bi original predvsem, ker je lažje vse skupaj kar se tiče birokracije. Tudi rabljenih se nebi branil, še raje konec koncev.
Alro prodaj mi fedre
ne razumem zakaj bi fedre ki so plastificirane in nato prebarvane z elastično barvo zarjavele prej kot plastificirane in ne prebarvane...
Vsekakor pa to vzmetno jeklo ne rjavi prav posebno rado zaradi legirnih elementov ki so antikorozivni.
....no naredi kot misliš da je prav.
Saj Eibach Pro-kit vzmeti so temno sive barve.
Rdeče barve so bile stare Pro-kit vzmeti in sedaj Sport-line vzmeti.
Številke pa z bencinom dol spucaš, tko da se ne rabiš kaj preveč ubadat s homologacijo Pro-kita.
Barva Pro-kit vzmeti:
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
Hehe, če nabavim te prokit ti prodam potem moje n.p. Zakaj pa si tolko proti tem eibach-om ? Pa ja ne bo policaj lezu pod avto in gledal al maš napis eibach gor al so original od sport paketa ? Ja no, nikoli se ne ve
bass napisal/-a:Torej, prišel sem na idejo, da bi jaz za odtenek znižal svojo alfico.
Zdaj pa me zanima, ali se da menjat samo fedre, brez blažilcev, ker se mi ne gre za neke velike spremembe, le malo trše in malo nižje podvozje bi imel pač.