NI RESskerž napisal/-a:Vse kar ni rdeče je zakon,kajne Šaflašafla napisal/-a:Eden redkih poštenih komentarjevAR155 napisal/-a:zgleda da je alonso res dober voznik in da lani ni imel samo dobrega dirkalnika...na žalost.
drgač pa bo ferrari še pokazov zobe...![]()
Dopišem še tole: Massa je KEKEC!!! Hamilton pa dečko z velikimi j...i, kar je pokazal že lani v GP2 (kar sem videl po TV)! Bravo!
Kimi??? Hmmm, počakam še kakšno dirko...![]()
![]()
![]()
ALI velja to še za koga???lizard: Alonso je zmagal kar dolgočasno, kot je to počel 2 leti pri Renaultu. In zmaga le takrat, ko ima vse postlano.
šafla napisal/-a:ALI velja to še za koga???lizard: Alonso je zmagal kar dolgočasno, kot je to počel 2 leti pri Renaultu. In zmaga le takrat, ko ima vse postlano.

Ti me pa zmeraj nasmeješ..., največi manjka, si upaš..._BiStRi_ napisal/-a:šafla napisal/-a:ALI velja to še za koga???lizard: Alonso je zmagal kar dolgočasno, kot je to počel 2 leti pri Renaultu. In zmaga le takrat, ko ima vse postlano.
Ja...Hill, Hajnikenhmm, ma bi še naštel kakega lahko

NopeNI RES Cool
ŠE VEDNO pa trdim, da je dober dirkalnik vsaj 75% zmage, ostali 25% doda voznik. In teh 25% Massa nima...

Prva dva odstavka: recimo prebliski8AK napisal/-a:NopeNI RES Cool
ŠE VEDNO pa trdim, da je dober dirkalnik vsaj 75% zmage, ostali 25% doda voznik. In teh 25% Massa nima...:
Hill je bil z Arrowsom 2. (97)
Webber je bil z Minardijem 5. (02)
Culthard z Red bullom 3. (05)
Dvojna zmaga Stewarta (Herbert, Barichello) (99)
Fisico zmaga z Jordanom (03)
Irvine z Jagurajem 4.,6., 3. (02)
3.,5., (01)
Frentzen- z Sauberjem 3.,5.,6. (03)
5.,6.,6.,6.,5.,4.,3.,6 (95)
Z Jordanom 3.,6.,6.,3.(00)
2.,3.,4.,1.,4.,4.,3.,4.,3.,1.,6.,4. (99)
Panis - 2.,5.,6. Liger (94)
6.,4.,4.,6.,5.,2. Liger (95)
6.,1.,5. Liger (96)
5.,3.,4.,2.,6. Liger (97) Večino sezone poškodovan
skratka trditev 75% avto 25% dirkač ne drži

Perhaps his greatest ever victory was the German Grand Prix of 1935, where, in an outdated and uncompetitive Alfa Romeo P3 he defeated Germany's vaunted Auto Union and Mercedes Benz racing outfits in front of Adolf Hitler, who was said to be outraged and refused to shake his hand afterwards. The hosts were so expectant of a German victory that they didn't have an Italian anthem to play.

....ja v tem primeru,da so boljša moštva(ferrari,honda......)zabeležili nulo,pomeni odstop8AK napisal/-a:NopeNI RES Cool
ŠE VEDNO pa trdim, da je dober dirkalnik vsaj 75% zmage, ostali 25% doda voznik. In teh 25% Massa nima...:
Hill je bil z Arrowsom 2. (97)
Webber je bil z Minardijem 5. (02)
Culthard z Red bullom 3. (05)
Dvojna zmaga Stewarta (Herbert, Barichello) (99)
Fisico zmaga z Jordanom (03)
Irvine z Jagurajem 4.,6., 3. (02)
3.,5., (01)
Frentzen- z Sauberjem 3.,5.,6. (03)
5.,6.,6.,6.,5.,4.,3.,6 (95)
Z Jordanom 3.,6.,6.,3.(00)
2.,3.,4.,1.,4.,4.,3.,4.,3.,1.,6.,4. (99)
Panis - 2.,5.,6. Liger (94)
6.,4.,4.,6.,5.,2. Liger (95)
6.,1.,5. Liger (96)
5.,3.,4.,2.,6. Liger (97) Večino sezone poškodovan
Nicola Larini 2. s Ferrarijem (94)
In še en primer da ti zabijem zadnji žebel v krsto
Juan Manuel Fangio - V karkoli se je usedel, je zmagal (Alfa Romeo, Maserati, Mercedes, Ferrari)![]()
skratka trditev 75% avto 25% dirkač ne drži

Ubistvu če si natančno pogledaš rezultate dirk - neskerž napisal/-a:....ja v tem primeru,da so boljša moštva(ferrari,honda......)zabeležili nulo,pomeni odstop![]()
![]()
,takrat so bili možno tile rezultati

FuManchu napisal/-a:V moji dvoletni alfistični karieri sem ugotovil, da je najpomembneje biti član AMZS (zastonj šlep)

Se ti pridružujem BaXXter. Bo pa treba dat Massi pred naslednjo dirko en Apaurin, da ne bo tako živčen in neučakanH.P. BaXXter napisal/-a:jaz pa letos zelo privoscim massi da postane prvak samo kakor kaze mu verjetno manjka se malo izkusenosti

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov