Moja alfa 155 2.0TS Sport - 1 beautiful year :)

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Odgovori
rapbit
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: lublana trnovo

da mal prekinm zaskrbljenost vseh možnih uporabnikov... avto j e tak kot treba...(sem se peljal zdele do teota in nazaj z 8akovo 7 5 na prikolici... ja je šlo 200 nazaj z prazno :mrgreen: :mrgreen: ) da gre vsake toliko počez me niti ne skrbi ker ČE se že kaj zgodi je alan stručko da bi spedenal kot je treba oz kolikor verjetno dopušča $$$ ... raje vidim to početi njega kot nekoga drugega.. ja če že mora to početi..
mislim da avto JE v pravih rokah... ne pozabit da je alfa .... in sta skupaj lep cuore sportivo parček!
meu bi use kar ma križ pa kačo u krogcu!!!!!
-----------------------------------------------------
Uporabniški avatar
Alan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Giulia 2.0t rwd in 156 3.0 24V V6 GTAm

Kaj so na tem forumu dovoljene samo slike opranih in originalnih alf u stacionarnem polozaju?
Tak obcutek dobivam vedno bolj.
Kje je duh Cuore Sportiva, veliko se pogovarjamo o koncnih brzinah ki jih je kdo dosegel na cesti. Pa mi povejte kaj bolj skodi avtu, tiscanje na polno in po moznosti "ribato" ki je prav pogost trenutno (ne glede na to da je avto vedno "zglancan in lepo vozen") ali mu bolj skodi voznja na pocez na ravnem gladkem asvaltu, kjer najbolj trpijo gume.

Damijan flexa ne bo vidla, ni razloga. Ker pa je pac redno vozena dokaj dinamicno je pac umazana in ima kako prasko. Ceste na mojem koncu so take da bi se moral ali voziti 20 na uro ali pa prati avto vsak dan da bi bil cist.

Saj jo bom en dan opral in poslikal v naravi da bo potem mir nekaj casa :roll:
Alfa je kot punca, če ne skrbiš za njo te hitro prevara z avtomehanikom :mrgreen:
https://enigma-motorsport.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
Alan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Giulia 2.0t rwd in 156 3.0 24V V6 GTAm

No je se rapbit napisal mnenje ravno ko sem sestavljal post :)
Alfa je kot punca, če ne skrbiš za njo te hitro prevara z avtomehanikom :mrgreen:
https://enigma-motorsport.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
gregor alf
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: ljubljana

fiat je za rajo
lancia je za gospode
alfa je za norce :lol: v pozitivnem smislu
tudi meni alfa služi za gokart za na cesto 8)
alfa samec romeo po duši
po pameti
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Eh, sej je to res, Alan, sam pol se ne čudim, če se na netu prodajajo same sfukane Alfe, ki so sicer lepe na ven! Pa tvoja je res redkost in za tako početje jo je škoda!

No, brez zamere, sej je tvoja.

Kar se tiče pa slogana Cuore sportivo, tvoje početje nima nobene veze s tem!
Slika
stuntz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Zagorje

Pa še kok ga ma! Jest sm eden izmed tistih katerga alfa je večinoma usrana. Pa mau popraskana ponekod. I mi nikakor ne gre v glavo kako lahko folk gleda avte v garaži to more letet pa magari mau šodr včas poči po kolotekih pa avto počez leti pa bežijo kure pa sosedovi psi .

Karkoli drugega zame ni avtomobilizem ampak enostavno zbirateljstvo znamk.
Freedom of speech ? What is that some brand of toilet paper? Found it at ( cant say PM me ) :D
rapbit
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: lublana trnovo

je že res da sem bol med tistimi k imamo raje avto 365 dni na leto upran (zdele nekaj časa niti ne ... :doubt: ) pa da ga je škoda pa uno in tretje ....in verjetno nebi jaz z svojim avtom nikoli počel take stvari kot jih alan... samo zato nebi obsojal nekoga ki si malo ali pa malo več privošči užitkov z svojo ljubeznijo .. dobesedno ljubeznijo... ker še jaz ne božam tok alfe kolikor jo alan... :D pač izkorišča ga 100% ...hvala bogu po eni strani...

veloče : avto bo prej na vn slabši zgledal kot je ČE jo bo že prodajal... + je fer človek in bo že zrihtal tako kot treba.... poglej kako je bilo z sestrino 146...
meu bi use kar ma križ pa kačo u krogcu!!!!!
-----------------------------------------------------
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

stuntz napisal/-a:Pa še kok ga ma! Jest sm eden izmed tistih katerga alfa je večinoma usrana. Pa mau popraskana ponekod. I mi nikakor ne gre v glavo kako lahko folk gleda avte v garaži to more letet pa magari mau šodr včas poči po kolotekih pa avto počez leti pa bežijo kure pa sosedovi psi .

Karkoli drugega zame ni avtomobilizem ampak enostavno zbirateljstvo znamk.
Sej pravim, da pol ni čudno, če je večina Alf zjebanih. Pol pa govorijo, kolk so Alfe slabe, pa da olje pušča, pa olje žre, pa še kaj drugega.

Nimam nič proti temu, če je avto umazan, ker moj je tudi. Jaz ga nimam časa prat vsak teden. Če ga trikrat do štirikrat na leto je že uspeh!

Norije pa naj se počnejo tam, kjer je to dovoljeno, torej na dirkališčih, ne pa na cestah, kjer se ograža druge udeležence, da ne govorim otrok!

Šport (Cuore sportivo) in idiotizem tu nimata nič skupnega! Pa brez zamere.
Slika
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica/Gorenje pri Divači

Vidim da je tle malo razdeljeno mnenje o početju alana tudi glede na leta uporabnikov :wink: Ko sem videl video sem si po eni strani mislu "je videt da človek obvlada" :wink: , po drugi pa "zakaj hudiča more tako delat s to lepotico, glede na to da ima 33 -ko ki je prav za to namenjena" :evil: . Upam da boš čimprej 33 -ko spravil na cesto, tako da se boš lahko z njo izživljal in 155 -ko glede na to da takih ni veliko, poskušal čimbolj pazit da bo ostala v takem stanju kot je bila ko je bila v rokah Damijana in kot upam da je še vedno. Sploh glede na njeno spoštljivo kilometrino =D> Pa čimprej jo zglancaj in malo poslikaj, da se nam malo duša pomiri..........saj veš da smo alfisti občutljivi :lol:

LP
Slika
axa
Alfa Freak
Alfa Freak

Alan ti sam gasa...ce razpade,razpade j*** ga :lol: :wink:
8AK
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Črnuče

axa napisal/-a:Alan ti sam gasa...ce razpade,razpade j*** ga :lol: :wink:
točno to! Če razpade, jo bo pa zihr porihtu tko da bo k nova :D

Če se pa komu tako zelo smili ta avto naj ga pa odkupi! :)
V8
urse
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: kras

če alfa nebi bla za tiščat bi dali notr motor z 70KM ne tako močno mašino, je tako ali ne

vsak ima svoj avto in počne znjim kar hoče

to je moje mnenje :wink:
sam gas in dowge luči
Uporabniški avatar
Gricko
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: 156Sw
Kraj: Ljubljana

nočem nobenemu pameti solit, še manj pa obsojat lastnika......

se pa strinjam z alrotom.....glede na to da ima drift 33ko in 155q4(ki nažalost ne dela, pa saj jo bo zrihtal ko bo čaas in $$), da je škoda take lepotice za tako početje
In ja tale alfica je res lepotica z pravim srcem!
Saj se tudi sam včasih peljem po čez , tako da vem kaj alena muču :mrgreen: , ampak za večkratno početje tega se mi pa avto smili, sploh pa če je to naka špica od avta iin hkrati redkost.....pa še toliko bolj
LP, pa Alan, hitro zrihtaj 33ko :mrgreen:
dancekbanancek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

eh ja...kot je že nekdo izmed uporabnikov povedal, vsak ima svoj avto in počne z njim kar hoče in vsak ga je s svojim denarjem kupil...mislim, da pri alanu 155ka nadomešča trenutno ne vozno 33ko, ampak stavim, da 155ka ne gre na vsak ovinek tako, kot je prikazano na videu, kar za 33ko nebi mogel trditi, saj je seveda namenjena izrecno temu...

kar pa se videa tiče....kratek komentar: =D>
pa čimprej zrihti 33ko... :wink:
Uporabniški avatar
SHadowX
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1

Če gre komu v nos kako se avto vozi, koliko je čist ali umazan in podobno, naj pač lastniku ponudi dobro ceno, ga odkupi in z njim dela kar hoče, do tedaj pa so vsi komentarji popolnoma brezpredmetni...
Emperor of The Dark Realm
Odgovori
  • Informacija