bolj skrbnega lastnika kot sem jaz zelo tezko najdes. pa imam ribato doma.
ostale tri 2.0 TS na avtonetu so pa brez motorja ... tako da so stiri in ne samo ena.
sicer sem pa danes snel karter dol. bi me kmalu kap.

Najbrz je bil poln opilkov in "olupkov" od razpadlih lezajev, sem uganil?krucymucy napisal/-a:bolj skrbnega lastnika kot sem jaz zelo tezko najdes. pa imam ribato doma.
ostale tri 2.0 TS na avtonetu so pa brez motorja ... tako da so stiri in ne samo ena.

baje da ne. CF3 motorji ki so bili prvic vgrajeni septembra 2000, naj teh problemov nebi imeli... zakaj ne oz. kaj je slo narobe pri starih pa ne vem.mikko napisal/-a:A pri 147 2.0TS Selespeed tudi lahko kaj takega pričakujem ? :o
Kako to čimbolj pazit ?

Potem tisti ki imamo l97 smo tega izvzeti?? No, dobra ta "novica"!Uroš napisal/-a:če se prav spomnim še iz mojih časov pri alfi, je bilo nekaj narobe pri enih verzijah (tudi 1.8 ) z kvaliteto vijakov na ojnicah.
Tako da je priporočljivo na letnikih 98,99 1,8 in 2,0 menjat jermene, španerje in šraufe na cca 70.000, potem bi "naj" bil mir

to že da si skrbni lastnik, sam vseen je bla že prej mašina menjana in nikol ne morš vedt kok kvalitetno in kako so dal notr. pa če je mehanik vse ok naredu.krucymucy napisal/-a:bolj skrbnega lastnika kot sem jaz zelo tezko najdes. pa imam ribato doma.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti