Camber kit

Izgled Alfic, povečanje moči
Uporabniški avatar
Uroš
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Maribor-Tezno

ko sem jaz dal delat optiko po nižanju so mi tudi uporabili neke druge kote nastavitev, kao za sport pack...
Uroš
bosko001
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Krško

Uroš napisal/-a:ko sem jaz dal delat optiko po nižanju so mi tudi uporabili neke druge kote nastavitev, kao za sport pack...
156 sport pack ima res drugačne nastavitve podvozja od navadne 156ke. Že v programu jo ima kot opcijo.
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica/Gorenje pri Divači

GTAm napisal/-a:creed555:verjetno ti požira zadnje gume na notranjem robu, imam prav? :D
Kolkor sem ga razumel ko sva zadnjič govorila, je problem v tem da mu prednje pobira na notranji strani :-k
Slika
ranso
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: okoli mb

meni jih tud od znotraj narahlo pobira, anyway camber kit kak to deluje :?:
Uporabniški avatar
ALFA BRERA
Alfa Junior
Alfa Junior

Bi se pridružil temi in sicer s podobnimi težavami: na 156 sem zamenjal vzmeti Eibach pro-kit.
- že pred menjavo je bila obraba na prednjih pnevmatikah na notranjih robovih vidna (vendar le malo opazno in nemoteče)
- po menjavi vzmeti sem avto dal na optiko in ugotovim:
:? katastrofa notranje robove mi je v 1000 km vidno pobralo.

Prošnja: - ali lahko kdo, ki ima znižano 156 pošlje list narejene optike (pa seveda če mu ne pobira gum) :D Hvala
naslednjič priložim list moje optike
Forza ALFA!
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Welcome to the club! :lol:
Uporabniški avatar
ALFA BRERA
Alfa Junior
Alfa Junior

Dobil sem informacijo, da naj bi stekanje nastavil na 2 st
in sicet Toe in (to je +2). A ima kdo pri znižanem podvozju na optiki stekanje prednjih koles nastavljeno tako?
Na izpisu moje 156 sem imel 1,2 v ponedeljek sem naročen in bomo popravili na 2 - upam da bo rezultat (ne)viden =D>
Forza ALFA!
Uporabniški avatar
Dräger
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Meni prav tako pobira gume po notranjem robu po menjavi fedrov (Eibach prokit) in opravljeni optiki pri Španu. Meanik mi je zatrdil da je to pač normalno pri alfah, in da že serijsko malenkost pobira gime po notranjem robu. Mene to ne moti, važno da se drži ceste ko pes ježa in da se s tem nič ne uničuje. Mi je pa v približno 2000 prevoženih kilometrih pobralo za dober milimeter.
L.P.
Dräger
bosko001
Alfist
Alfist

Sem že nekje višje napisal, da ko je meni delal optiko, me je uprašal, če imam sport kit. So dve različne nastavitve za 156ko. Mogoče bi moral nastavit spuščena podvozja po sport kit nastavitvah?

Bom še sliko prlimal, da lahko malo primerjamo.

http://bosko001.moj-album.com/album/3806577/?os=8163132
bosko001
Alfist
Alfist

Kaj je zdaj? A ste vsi na optiki? :lol: Ajd, pokažite še svoje nastavitve, pa da vidmo, če je kaj odstopanj.

L.p.
Odgovori
  • Informacija