Volan!

Izgled Alfic, povečanje moči
Odgovori
Uporabniški avatar
ales17
Alfa Junior
Alfa Junior

Sicer sem se nekaj trudil z iskanjem ampak brez uspeha! :doubt:

V 156-ki je v notranjosti imitacija lesa kar me zelo moti zato sem spremenil barvo armaturke imam pa težave oz. ne vem kako bi se lotil volana, ki je prav tako "lesen". Gre se pa za AR 156 l.01 pred faceliftom!

Kaj lahko zamenjam samo obroč volana!? Airbag bi pa zaenrat še obdržal! :wink:
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kontakt:

daj preoblect v usnje
Slika
Uporabniški avatar
ALFA BRERA
Alfa Junior
Alfa Junior

Dobra ideja pa še poceni (cca 50 Eur). Sicer pa plastičen oblečen v usnje boljše izpade (vidu oba). =D>
Forza ALFA!
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Če lesen volan preoblečeš v usnje bo postal predebel in ne bo izgledalo lepo, kako je pa z funkcionalnostjo takega volana pa ne vem.....

Lp
Merlin
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Koseze

Lahko pa tega snameš in kupiš na odpadu ˝plastičnega˝ brez airbaga in potem noter namontiraš svoj airbag :)
Enyoj your ride! Drive Alfa!

Slika
dancekbanancek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Foggy napisal/-a:Če lesen volan preoblečeš v usnje bo postal predebel in ne bo izgledalo lepo, kako je pa z funkcionalnostjo takega volana pa ne vem.....

Lp
preoblečeno v usnje...rezultat: nič predebel volan in še lepo izgleda...priporočam :wink:
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

tut zombi se ni nic pritozeval nad debelino.. sicer ima preoblecen plasticen volan, ampak predvidevam, da je debelina priblizno enaka.
Slika
Uporabniški avatar
ales17
Alfa Junior
Alfa Junior

Hvala za predloge! :)

Bom šel najbrž še danes vprašat koliko bi me stalo, če bi dal to pri tapetniku naredit! :|
Uporabniški avatar
zombi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo 159 2.0 JTDm
Kraj: Logatec
Kontakt:

album_pic.php?pic_id=1556
album_pic.php?pic_id=1555
album_pic.php?pic_id=1554

V vmesnem času sem zamenjal tudi že sredinsko...
Meni je volan mnogo boljši in nimam nikakršnih težav z debelino, meni celo bolj ustreza. Tako, da se raje vzdržite takih komentarjev, če nimate izkušenj s takim volanom. Govorite kot bi bilo usnje debelo 0,5 cm in se zato debelina poveča za 1cm...
Vsaj moj je narejen tako, da večina sploh nebi ugotovila, da je preoblečen...

Ne me narobe razumet..samo vedno ko se pojavi to vprašanje, je samo vprašanje minut kdaj bo nekod napisal, da je pol predebel.
Postajamo taki kot na avtomobilizmu, kjer da nekdo na ogled svoj avto.... staru hudo ql avto, samo spusti ga na tla in zatmeni stekla...
Uporabniški avatar
ales17
Alfa Junior
Alfa Junior

Sem bil pri tapetniku in je rekel, da bi bilo ~85-90€, če mi preoblečejo v usnje! :doubt:

Too much for me! :roll:
Uporabniški avatar
zombi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo 159 2.0 JTDm
Kraj: Logatec
Kontakt:

Če ne poznaš ljudi, je cena tam okoli. Mogoče je sreča v tem, da ja moja mama delal v usnjarni (zdaj v penziji) in je poznala ljudi, ki so mi preoblekli... Če se med tednom giblješ kaj v LJ (BTC) se lahko kadarkoli oglasiš in preveriš na lastna oči, če se splača. Meni ni žal, res pa je, da če to delajo profesionalci, ni poceni. Meni so preoblekli ljudje, ki so preden so šli privat, v IUV šivali prevleke za renomirane znamke...
Lahko ti priskrbim kontakt (delavnico imajo v Logatcu), samo se cene gibljejo okoli 20 starih tisočakov.
don_baron
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Domžale
Kontakt:

tud js sm že vidu oblečen volan v usne in morm rečt da res dobro zgeda seveda isto šivan pri človeku ki to zna dobro naredit !!!
Primož
Odgovori
  • Informacija