Moderator: Tehnika moderatorji

To ze totito156 napisal/-a:Ozi, verjetnost, da najdeš pokvarjeno 145-ko je precej večja, kot pa npr 159-ko...Se ti ne zdi?

No, ti bom poskušal jaz odgovorit! Zega pravi, da JTS ni še nobeden zaribal, ostali TS sploh 2.0 pa vsi enako, ker ob priganjanju spijejo malo več olja kot običajno, lastnik to spregleda(večinokrat je tako) in patatrak je za vogalom!Alfa sport napisal/-a:Vsa živa klobasanja sam tist kar sam vprašu ne
Bom rajš poklicu na Kras.
Zaklente

Thanks. Pol to ni problem. JEst redno menjam in avta ne tiščim.Alfista napisal/-a:No, ti bom poskušal jaz odgovorit! Zega pravi, da JTS ni še nobeden zaribal, ostali TS sploh 2.0 pa vsi enako, ker ob priganjanju spijejo malo več olja kot običajno, lastnik to spregleda(večinokrat je tako) in patatrak je za vogalom!Alfa sport napisal/-a:Vsa živa klobasanja sam tist kar sam vprašu ne
Bom rajš poklicu na Kras.
Zaklente
Jaz imam na moji skoraj 180kkm redno menjano olje prej na 20kkm sedaj že ene pet menjav na 10kkm! Olje imam raje blizu MAX na palčki, kot pod polovico! Dela! Pa je nisem nikoli "šparal" in je tudi sedaj ne mislim začet! Če je narejena da jo lahko zavrtim do 7300 jo pa bom!![]()
Vendar vse z "občutkom", sigurno pa ne po AC 5. pleh 30 min, ker tako še kak drugi motor ribne ne samo 2.0 TS od Alfe!!![]()
Upam, da sem ti bil kaj v pomoč.
Ciao Alfista

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost