Aja, sej vem, klubska kolegialnost pa to, ampak vseeno: Igor, bo padlo maščevanje Robidi za Melk? Pošteno povem da sem med klubskimi debatami zelo odločno trdil, da nate letos ne gre gledati zviška

prodaj saabaGTA lover napisal/-a:Kao. Če bi blo sam to, bi že nekje staknil potrdilo o oddaji prijavnice

Žal nisi član pravega kluba, da bi ti bilo dovoljeno zmagati...racingboy napisal/-a:Dali bomo vse od sebe, vendar mislim da prav veliko šans proti Robidi nimamo, vendar se bom boril do zadnjega in mu poizkusil odvzeti nasmeh iz obrazaBom pa več vedel že danes ko bom poizkusil povsem nove nastavitve klinčka
![]()

zombi napisal/-a:Žal nisi član pravega kluba, da bi ti bilo dovoljeno zmagati...racingboy napisal/-a:Dali bomo vse od sebe, vendar mislim da prav veliko šans proti Robidi nimamo, vendar se bom boril do zadnjega in mu poizkusil odvzeti nasmeh iz obrazaBom pa več vedel že danes ko bom poizkusil povsem nove nastavitve klinčka
![]()
P.S.
Kakršne koli polena boš dobil pod noge, dokazal si še vedno, da tudi z več kot sto konj šibkejšim avtomobilom si hitrejši.

Ok, Bistri, potem pa odgovori na tal quote (iz drugega foruma)_BiStRi_ napisal/-a:No no, ne pretiravat![]()
Prvič: Čestitke Igorju za odlično vožnjo, sem si v soboto ogledal dirko in resnično dobra vožnja![]()
Drugič: Rumena zastava pomeni pač nobenega prehitevanja...tko pač je...sej si niso komisarji izmislili, so si ogledali posnetke, ter zaslišali sodnike...
Sem pa prepričan, da bo Igor še posegel tekom sezone za mesta ki so kazala, da bojo osvojena že na sobotni dirki, škoda ker si nedeljsko bojkotiral, prepričan sem da bi se odlično peljal.
Lp
Vidiš nekaterim je dovoljeno več, ker so člani pravega kluba, ki organizira celotno krožno prvenstvo... Če se nebi zgodilo to v soboto, je vprašanje, če bi sploh dobili kako kazen kršitelji v nedeljo, tako pa so nekaj le morali dobiti.Če je bilo prehitevanje v rumeno, naj bo sankcionirano. Zanima me pa sledeče: Zakaj ni bil Bužga diskvalificiran v nedeljo, ko je Hribarja prehitel pod rumeni zastavi in SAFETYCARjem. Pa zakaj ni bil Vonča diskvalificiran ko je tudi pod SAFETYCARjem prehitel Koprivška. Bužga je dobil drive trought in to je to.
Sprašujem, zakaj veljajo dvojna merila???
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost